x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 4, 5 şi 6 martie. Vreme închisă și precipitații

PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 4, 5 şi 6 martie. Vreme închisă și precipitații

03 Mar 2016   •   19:02
PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 4, 5 şi 6 martie. Vreme închisă și precipitații
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Vremea va deveni închisă, iar valorile termice vor scădea în toată țara, încadrându-se între 0 și 12 grade. Cerul va fi noros. În regiunea sudică se vor înregistra precipitații pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului vor fi ploi slabe. La munte, la mari altitudini, vor fi condiții de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană și local în sudul țării. În București, temperaturile vor scădea, va ploua pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vineri

Minima: 0
Maxima: 12

Temperaturile vor scădea, apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi noros. Se vor înregistra ploi temporare în cea mai mare parte a țării și lapoviță și ninsoare în regiunile montane. Vântul va prezenta intensificări la munte și în sudul țării.

Sâmbătă

Minima: -4
Maxima: 16

Se vor înregistra mai puține precipitații, iar temperaturile vor marca o creștere, în special în sud-vestul țării. Cerul va fi variabil și va ploua slab în Moldova, Dobrogea și local în estul Munteniei și al Transilvaniei. Vântul va avea intensificări în zonele montane. 

Duminică

Minima: -4
Maxima: 19

Valorile termice vor crește, devenind deosebit de ridicate pentru această perioadă. În vest și nord-vest, vor fi înnorări și ploi pe arii relativ extinse. În Carpații Occidentali, la mari altitudini, se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti9
Craiova7
Timişoara7
Sibiu9
Suceava7
Galaţi10
Constanţa12
Cluj-Napoca11
Bacău7
Baia Mare14
Iași9
Oradea10
Reșița7
Pitești8
Brașov9

×