x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 8, 9 şi 10 ianuarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 8, 9 şi 10 ianuarie 2016

07 Ian 2016   •   19:18
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 8, 9 şi 10 ianuarie 2016
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Cod galben de ninsori

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori viscolite şi intensificări ale vântului în regiunile estice, cu viteza la rafală până la 60-70 km/h. În Moldova va ninge viscolit şi se va depune strat nou de zăpadă, iar în Dobrogea şi estul Munteniei ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. În cursul nopţii, izolat, va fi viscol. Vor fi şi condiţii de depunere a poleiului. În restul ţării vor fi precipitaţii mixte. La Bucureşti, vremea se va ameliora în cursul zilei, iar presiunea atmosferică e în creştere.

Vineri

Minima: -10
Maxima: 8

Cer temporar noros. Se vor semnala ninsori în regiunile nord-vestice și la munte. Precipitații mixte în centru. Izolat, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste. În zonele joase, izolat, va fi ceață.

Sâmbătă

Minima: -7
Maxima: 10â

Cerul va fi temporar noros în vest, nord și parțial în centru. Ninsori la munte, precipitaţii mixte în nord și centru și ploi în vest. Izolat se va produce polei. Vânt slab și moderat, cu intensificări în zona înaltă. În zonele joase de relief, izolat, se va semnala ceață.

Duminică

Minima: -2
Maxima: 11

Cerul va fi mai mult noros. Temporar, va ploua în cea mai mare parte a țării. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, dar temporar și în vest și sud-est. În zonele joase de relief, izolat, se va semnala ceață.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti2
Craiova1
Timişoara2
Sibiu2
Suceava-3
Galaţi1
Constanţa6
Cluj1


 

×