x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO până pe 7 septembrie. Vreme mai caldă decât ar fi normal în prima săptămână și ultima

Prognoza METEO până pe 7 septembrie. Vreme mai caldă decât ar fi normal în prima săptămână și ultima

07 Aug 2020   •   22:20
Prognoza METEO până pe 7 septembrie. Vreme mai caldă decât ar fi normal în prima săptămână și ultima
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Meteorologii estimează pentru următoarele patru săptămâni valori termice peste mediile perioadei în prima săptămână de prognoză și ultima. Precipitaţii se anunţă excedentare în săptămâna 17 – 24 august.

Săptămâna 10 – 17 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile sudice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, deficit ce va fi local mai accentuat în regiunile sudice, centrale și nordice.

Săptămâna 17 – 24 august

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și la munte.

Săptămâna 24 - 31 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru
acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 31 august - 7 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată țara.

(sursa: Mediafax)

×