x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 13, 14 și 15 iunie. Vreme mai rece ca de obicei

Prognoza METEO pentru 13, 14 și 15 iunie. Vreme mai rece ca de obicei

12 Iun 2016   •   19:32
Prognoza METEO pentru 13, 14 și 15 iunie. Vreme mai rece ca de obicei
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Vremea se strică şi devine instabilă. Temperaturile scad sub valorile obişnuite pentru această perioadă a anului, pe fondul unei instabilităţi atmosferice accentuate.

Cerul se va acoperi de nori, treptat, urmând ca în a doua parte a zilei, în special seara, să plouă în averse însoţite de descărcări electrice. Noaptea ploile trec de la averse la căderi moderate, dar persistente de precipitaţii. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă ajunge la 15 grade.

 

Luni 15/240C Vremea va fi destul de răcoroasă pentru această peri-oadă. Spre seară apar norii şi ploile. În unele regiuni este posibil să avem parte şi de furtuni, pe măsură de vântul se va intensifica şi va sufla destul de tare. Trebuie să ne aşteptăm şi la descărcări electrice în toată ţara.

Marți – 10/260C

Vremea urâtă persistă în toată ţara. Plouă persistent, precipitaţiile urmând să se restrângă, în a doua parte a zilei, în zona de nord-est a ţării. Vântul bate destul de tare, iar izolat pot apărea şi căderi de grindină. Temperaturile rămân destul de scăzute, în special în depresiuni.

Miercuri – 9/300C

Vremea începe să se încălzească, ajungând şi la 30 de grade, deşi adevărata caniculă este aşteptată la sfârşitul săptămânii. După-amiaza pot apărea adverse şi intensificări ale vântului, însoţite de descărcări electrice. Cu totul izolat pot cădea ploi torenţiale însoţite de grindină.

×
Subiecte în articol: ploaie