x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 13, 14 şi 15 octombrie. Se menţin temperaturile scăzute şi ploile în toată ţara

Prognoza METEO pentru 13, 14 şi 15 octombrie. Se menţin temperaturile scăzute şi ploile în toată ţara

12 Oct 2016   •   19:10
Prognoza METEO pentru 13, 14 şi 15 octombrie. Se menţin temperaturile scăzute şi ploile în toată ţara
Sursa foto: flickr.com

Joi-2/17

Ploile scad în intensitate, dar va fi foarte rece şi temperaturile chiar mai coboară câteva grade în termometre. Cerul va fi mai mult înnorat, dar nu va ploua decât slab şi pe arii restrânse. Norii se mai risipesc noaptea, iar dimineaţa este posibil să apară bruma.

Vineri -8/17

Temperaturile din timpul zilei vor fi mai scăzute decât ar trebui pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în zonele vestice şi nord-vestice şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est.

Sâmbătă -1/17

Vremea se menţine foarte rece şi norii încep să se adune, iar ploile se vor extinde în toată ţara. La munte, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cu putere în sud şi pe crestele montane. În zonele joase se va forma ceaţa.

Vremea azi pe larg

Vreme foarte rece

Temperaturile din timpul zilei vor fi scăzute, în special în zonele centrale şi nordice, unde va fi mult mai frig decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. Ploile mai scad în intensitate, dar va ploua slab, local în zonele centrale şi nord-estice şi pe arii restrânse în vest. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla cu putere doar temporar. Maximele se situează între 6 şi 17 grade, iar minimele între -2 şi 8 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 15 

Craiova 13 

Timişoara 11 

Sibiu 10 

Suceava 5 

Galaţi 13 

Constanţa 16 

Cluj-Napoca 10 

Bacău 12 

Baia Mare 10 

Iaşi 7 

Oradea 11 

Reşiţa 15 

Piteşti 14 

Braşov 8 

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:32

Soarele apune: 18:31

Presiunea atmosferică: 760 mmHg

Viteza vântului:  16 km/h (N-E)

 

 

×