x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 7, 8 şi 9 octombrie. Temperaturile se menţin scăzute

Prognoza METEO pentru 7, 8 şi 9 octombrie. Temperaturile se menţin scăzute

06 Oct 2016   •   19:10
Prognoza METEO pentru 7, 8 şi 9 octombrie. Temperaturile se menţin scăzute
Sursa foto: pixabay.com

Azi 2/20

Valorile termice vor creşte uşor pe timpul zilei în aproape toată ţara, dar va fi mai rece decât ar trebui pentru această dată a anului. Aversele vor cădea ziua, în vest, nord şi centru, iar noaptea, în sud şi sud-est. Vântul va sufla cu putere la munte.

Sâmbătă -4/17

Vremea se schimbă, iar temperaturile vor scădea în aproape toată ţara. Cerul va fi mai mult înnorat şi va ploua în prima parte a zilei în est şi izolat în celelelte zone. Vântul va sufla cu putere în est, în sud-vest şi la munte.

Duminică -4/18

Temperaturile vor creşte uşor faţă de ziua trecută şi vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei, cu înnorări izolate în nord şi nord-est. Vântul nu va avea intensificări, doar la munte, unde e posibil să ningă.

Vremea azi pe larg

Va fi frig în toată ţara

Cu toate că gradele vor urca puţin în termometre faţă de ziua precedentă, va fi mai frig decât ar trebui pentru această perioadă, în special în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde  va fi mai frig decât în celelalte zone. Cerul va fi predominant senin, cu înnorări semnificative în nord-vest şi în sud, unde sunt aşteptate averse bogate, iar la munte va ninge. Vântul va sufla slab, cu uşoare intensificări în regiunile montane. Temperaturile maxime se situează între 8 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade Celsius. În zonele de depresiune va apărea bruma.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti  17

Craiova 15

Timişoara 14

Sibiu 13

Suceava 13

Galaţi 18

Constanţa 21

Cluj-Napoca  12

Bacău 17

Baia Mare 9

Iaşi 16

Oradea 10

Reşiţa 15

Piteşti 16

Braşov 14

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:24

Soarele apune: 18:41

Presiunea atmosferică: 762 mmHg

Viteza vântului: 8 km/h (N-E)

 

 

×