x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 7 octombrie - 4 noiembrie. Temperaturi de toamnă și reprize de ploi torențiale

Prognoza METEO pentru 7 octombrie - 4 noiembrie. Temperaturi de toamnă și reprize de ploi torențiale

06 Oct 2019   •   09:01
Prognoza METEO pentru 7 octombrie - 4 noiembrie. Temperaturi de toamnă și reprize de ploi torențiale

Vremea 7 octombrie - 4 noiembrie.  Prognoza meteo pentru luna octombrie 2019 și începutul lunii noiembrie are temperaturi ușor mai ridicate, iar precipitațiile apropiate de cele normale pentru această perioadă. Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 7 octombrie - 4 noiembrie.

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.


Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.


Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.


Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice, estice și sud-estice.


Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

×