x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru perioada 3 iunie – 1 iulie. Când se vor opri ploile în luna iunie

Prognoza METEO pentru perioada 3 iunie – 1 iulie. Când se vor opri ploile în luna iunie

03 Iun 2019   •   08:27
Prognoza METEO pentru perioada 3 iunie – 1 iulie. Când se vor opri ploile în luna iunie

Vremea 3 iunie - 1 iulie. Ploile vor continua să fie prezente în România, însă spre finalul lunii iunie vor scădea în intensitate, potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 3 iunie - 1 iulie, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ANM, prognoza meteo. Vremea 3 - 10 iunie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice și nordice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

ANM, prognoza meteo. Vremea 10 - 17 iunie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile nordice, centrale și estice, iar în rest temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval. Cantitățile de precipitații vor în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-vestul teritoriului dar și ușor mai coborâte în nordul extrem al țării.

ANM, prognoza meteo. Vremea 17 - 26 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice, nord-vestice și centrale, iar în rest temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

ANM, prognoza meteo. Vremea 26 iunie - 1 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

 

×