x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO: Un val de aer rece loveşte din nou România! Temperaturile vor scădea marţi în toată ţara

Prognoza METEO: Un val de aer rece loveşte din nou România! Temperaturile vor scădea marţi în toată ţara

01 Apr 2019   •   10:37
Prognoza METEO: Un val de aer rece loveşte din nou România! Temperaturile vor scădea marţi în toată ţara

Un val de aer rece loveşte din nou România! Temperaturile se vor prăbuşi marţi în toată ţara. Vor fi diferenţe chiar şi de peste 10 grade în doar câteva ore, iar vântul o să bată cu putere la rafală. Nu vor lipsi nici precipitaţiile spre sfârşitul săptămânii, însă putem spera la vreme bună în weekendul de Paşte. Aprilie începe totuşi cu surprize plăcute în termometre.

Ultimul weekend din martie a scos din case mii de români din toată ţara, pentru că a fost cald. Însă, de marți, lucrurile nu vor mai sta aşa, potrivit Observator.

Pe 2 aprilie, temperaturile vor scădea brusc, spun meteorologii. Diferenţele vor fi de peste zece grade Celsius, de la o zi la alta.

În Giurgiu, de exemplu, de la 24 de grade Celsius, temperaturile vor coborî la jumătate.

MEDA ANDREI, meteorolog ANM: La nivelul României vor fi temperaturi maxime cuprinse în general între 8 şi 18 grade. În după-amiaza zilei de marţi, temperatura maximă se va situa doar în jurul valorii de 12 grade.

De vină pentru toate acestea este un val de aer rece care vine din nordul continentului. Aduce cu el şi precipitaţii în special spre sfârşitul săptămânii. Întreaga lună aprilie va fi capricioasă. Însă de Paşte, meteorologii anunţă temperaturi normale.

×