x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză specială pentru Capitală: Cum va fi vremea în următoarele zile

Prognoză specială pentru Capitală: Cum va fi vremea în următoarele zile

10 Feb 2020   •   11:48
Prognoză specială pentru Capitală: Cum va fi vremea în următoarele zile

Cerul se va înnora în Capitală şi trecător va ploua slab, începând de luni, ora 14:00, până marţi, la ora 20:00, cu probabilitate mai mare în cursul nopţii de luni spre marţi şi în după-amiaza zilei de marţi, potrivit prognozei speciale pentru municipiul Bucureşti, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vântul se va intensifica treptat, începând din a doua parte a nopţii, astfel că pe parcursul zilei de marţi (11 februarie) vor fi rafale de 35-45 km/h, iar în orele serii în jurul a 50 km/h.

Valorile de temperatură vor fi în creştere luni şi marţi faţă de zilele precedente, astfel că cele maxime vor fi de 8-9 grade, iar minima nopţii va fi de 1-3 grade.

Ulterior, începând de marţi, ora 20:00, până miercuri, ora 20:00, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie redusă. În schimb, vântul va avea intensificări, cu precădere în noaptea de marţi spre miercuri, când va atinge viteze de 45-55 km/h, urmând a se diminua treptat pe parcursul zilei de miercuri.

Temperatura minimă va fi de minus 1 - plus 1 grad, iar cea maximă de miercuri de 11 - 12 grade.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: vremea