x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Regim termic oscilant în Bucureşti, pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică

Regim termic oscilant în Bucureşti, pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică

31 Mar 2018   •   11:30
Regim termic oscilant în Bucureşti, pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică

Regimul termic prognozat de către meteorologi pentru următoarele două zile în Bucureşti va fi unul oscilant, cu treceri de la temperaturi de 23 de grade, pe parcursul zilei de sâmbătă, la 16 grade, duminică.  

 
Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), sâmbătă, maxima termică va ajunge la 22 - 23 de grade, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. În a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică, cerul se va înnora şi vor fi posibile averse slabe de ploaie, în timp ce vântul se va intensifica până la viteze de 30 - 40 km/h. Pe de altă parte, minima termică va oscila între 7 şi 9 grade.  
 
Pe parcusul zilei de duminică, 1 aprilie, vremea se va răci faţa de ziua precedentă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele specifice începutului lunii aprilie. Temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar cerul va avea înnorări temporare, îndeosebi pe parcursul zilei, când vor fi averse, posibil şi descărcări electrice.  
 
Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu rafale în jurul a 50 - 55 km/h, în timp ce minima termică de luni dimineaţă va fi de 5 - 6 grade.AGERPRES 

 

×
Subiecte în articol: temperaturi oscilante