x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Săptămâna aceasta va ninge. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Săptămâna aceasta va ninge. Vezi prognoza meteo pe trei zile

08 Noi 2011   •   09:58
Săptămâna aceasta va ninge. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Meteorologii ne anunta ca vom avea parte de inca doua zile cu vreme frumoasa, dupa care se raceste si apar chiar precipitatiile. Astfel, ziua de vineri va aduce precipitatii mixte si temperaturi negative.

Astazi vremea va fi frumoasa, cu maxime cuprinse intre 8 si 16 grade, iar sansele de ploaie vor fi izolate in sud-vestul tarii. Noaptea va aduce minime de -2 pana la 8 grade, iar in depresiuni termometrul va cobori pana la -6 grade.

Ziua de miercuri repeta reteta, si aduce o vreme in general frumoasa cu innorari in estul tarii, zona in care mai ales pe timpul noptii vor exista precipitatii. Vantul intra si el in scena, sufland cu unele intensificari in zona de munte, in Moldova si Baragan. Maximele vor urca pana la 19 grade, iar pe timpul noptii temperaturile vor cobori pana la -4 grade.

Spre sfarsitul saptamanii, adica joi vom ajunge la temperaturi specifice acestei perioade. Maximele vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar minimele vor cobori pana la -7 grade. In zona de munte vor cadea primele precipitatii mixte, iar in zona subcarpatica va ploua.

Vineri vremea va fi mai rece decat normalul acestei perioade, cu temperaturi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar noaptea mercurul din termometre va arata si -9 grade. Primii fulgi de zapada vor aparea in Moldova, dar si in regiunile muntoase.

Vezi cum va fi vremea din ora in ora, pe www.meteoplus.ro

×