x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Se încălzeşte, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru weekend

Se încălzeşte, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru weekend

01 Iun 2012   •   06:43
Se încălzeşte, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru weekend

Astazi, vremea va fi instabilã in cea mai mare parte a teritoriului, vor fi innorãri temporar accentuate in vestul, centrul si nordul tãrii, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.

In celelalte regiuni cerul va fi temporar noros si local, indeosebi dupã-amiaza si seara, vor fi fenomene de instabilitate. Vor fi conditii de grindinã, iar cantitãtile de apã vor depãsi local 20 l/mp si izolat 35...40 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 10 si 17 grade. Presiunea atmosferica va fi in scãdere.

SAMBATA
Vremea va fi usor instabilã, iar cerul temporar noros. Ziua, se vor semnala averse si descãrcãri electrice, local in vestul, centrul si estul tãrii si izolat in rest. In cursul noptii, manifestãrile de instabilitate atmosfericã se vor semnala pe arii restranse, cu precãdere in regiunile vestice. In zona montanã, cantitãtile de apã pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, panã la 5...6 grade. Presiunea atmosferica va creste.

DUMINICA
Vremea va fi in general instabilã, iar cerul va prezenta innorãri temporar accentuate. In timpul zilei, local in regiunile intracarpatice si pe arii restranse in rest, vor fi averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade.

×