x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Surprize de la meteorologi: Cum va fi vremea în luna septembrie

Surprize de la meteorologi: Cum va fi vremea în luna septembrie

02 Sep 2019   •   13:11
Surprize de la meteorologi: Cum va fi vremea în luna septembrie

Vara s-ar putea prelungi conform prognozei meteo pentru luna septembrie, Prima lună de toamnă se anunță extrem de călduroasă și cu multe furtuni de vară.

 2 - 9 septembrie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice.

9 - 16 septembrie 2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei în estul și sud- estul țării, iar în rest vor fi ușor excedentare.

 16 - 23 septembrie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice dar și ușor deficitar în regiunile sudice. În restul teritoriului, cantitățile de apă vor fi apropiate de cele normale ale intervalului.

23 - 30 septembrie 2019

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

×
Subiecte în articol: anm prognoza meteo septembrie