x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturi de peste 30 de grade, la sfârşitul săptămânii. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Temperaturi de peste 30 de grade, la sfârşitul săptămânii. Vezi prognoza meteo pe trei zile

07 Iun 2012   •   08:13
Temperaturi de peste 30 de grade, la sfârşitul săptămânii. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Meteorologii ne dau vesti bune. Incepand de astazi, vremea se incalzeste, cerul se insenineaza, iar ploile mai apar doar izolat, prin nord, nord-est si zona de munte. Maximele termice prognozate sunt de la 20 ... 21 de grade, in depresiuni, pana la 28 de grade in sud-vestul exterm al tarii.

JOI (7 iunie)
Vremea se va incãlzi si va deveni in general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri si izolat ploi slabe in nordul, nord - estul tãrii si in zona de munte, unde vor fi posibile si descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, iar cele minime de la 5...6 grade in depresiuni, panã la 16...17 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.Presiunea atmosferica nu se va modifica semnificativ.

VINERI (8 iunie)
Vremea va fi in general frumoasã si va continua sã se incãlzeascã. In cea mai mare parte a tãrii cerul va fi mai mult senin, dar in nord, nord-vest si zonele de munte vor fi unele innorãri si izolat averse, posibil si descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 32 de grade, iar cele minime, in general, intre 10 si 19 grade.Presiunea atmosferica va creste usor.

SAMBATA (9 iunie)
In cursul zilei, vremea va fi cãlduroasã, cu temperaturi maxime de la 25...26 de grade pe litoral si in Delta Dunãrii, panã la 33...34 de grade in Campia de Vest si in Campia Romanã. Cerul va fi variabil, cu ploi slabe, izolate indeosebi in zonele montane. Spre searã si noaptea innorãrile se vor accentua in regiunile vestice si nord-vestice, in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii relativ extinse vor cãdea averse insotite de descãrcãri electrice si de intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Izolat cantitãtile de apã vor fi insemnate si vor fi conditii de grindinã. Temperaturile minime se vor incadra intre 11 si 20 de grade.


×