x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturile nu trec de 20 de grade în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Temperaturile nu trec de 20 de grade în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru weekend

29 Mar 2012   •   11:16
Temperaturile nu trec de 20 de grade în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va incadra in normele climatologice ale acestei perioade in urmatoarele zile, astfel ca temperaturile nu vor fi prea ridicate la final de saptamana. Sunt posibili si cativa stropi de ploaie, pe arii extinse, mai ales noaptea. La munte sunt posibile precipitatii mixte. Temperaturile nu vor fi la fel de ridicate ca weekendul trecut si nu vor trece de 20 de grade, nici macar in sudul tarii.

JOI NOAPTE
Cerul va fi mai mult noros si trecãtor va ploua, pe arii relativ extinse in regiunile intracarpatice si pe arii mai restranse in rest. La munte precipitatiile vor fi sub formã de ploaie, lapovitã si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in zona montanã inaltã. Temperaturile minime se vor situa intre 0 si 10 grade.

VINERI
Vremea se va rãci, fatã de intervalul precedent. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, valori apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros si va ploua, ziua in cea mai mare parte a tãrii, iar noaptea mai ales in regiunile intracarpatice. La munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat cu intensificãri locale in toate zonele, iar la munte va fi tare. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

SAMBATA
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade. Cerul va fi mai mult noros, si mai ales in cursul zilei, va ploua slab, pe arii extinse in jumãtatea de nord a tãrii si local in rest. In zona de munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va continua sã sufle moderat cu intensificãri locale in toate regiunile, iar la munte va fi tare. Presiunea atmosferica va fi in usoarã scãdere.

DUMINICA
Cerul va fi temporar noros si trecãtor va ploua slab, local in jumatatea sudicã a tãrii si pe arii mai restranse in rest. In zona de munte vor fi precipitatii mixte. Ziua vantul va sufla moderat cu intensificãri locale in toate regiunile, iar in cursul noptii va slãbi in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, mai coborate in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceatã sau brumã.

LUNI
Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in regiunile nordice unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri in zona montanã inaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime, in general, intre -5 si 5 grade. Izolat vor fi conditii de brumã.

×