x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Următoarele zile aduc temperaturi de până la 24 de grade Celsius. Vezi cât de cald va fi în weekend

Următoarele zile aduc temperaturi de până la 24 de grade Celsius. Vezi cât de cald va fi în weekend

22 Mar 2012   •   08:57
Următoarele zile aduc temperaturi de până la 24 de grade Celsius. Vezi cât de cald va fi în weekend

Vremea continua sa fie frumoasa si in urmatoarele zile, fara innorari si cu temperaturi destul de ridicate pentru aceasta perioada. Daca astazi, temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, sambata si duminica acestea vor fi mai ridicate, vor ajunge pana la 24 de grade Celsius.

In tara vremea va fi calda, chiar si in zonele muntoase soarele isi va face aparitia, doar duminica vor exista conditii de ploaie, insa si acestea destul de slabe.

In Capitala bucurestenii se bucura de aceasi vreme. Temperaturile se vor incadra intre 14 si 24 de grade, ceea ce inseamna ca e timpul ca locuitorii sa-si scoata bicicletele si rolele din casa si sa faca lungi plimbari pe strazile din Capitala.

Prognoza meteo in perioada 22 - 25 martie:

In tara

Joi, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi predominant noros si in estul si sud-estul tarii vor exista conditii de ploaie. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.

Vineri, vremea va fi calda cu temperaturi cuprinse intre 14 si 15 grade, iar cele minime se situa in jurul valorii de 8 grade.

Sambata, vremea se incalzeste. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul de 24 de grade, iar cea minima de 8 grade.

Duminica, vremea va fi la fel de frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 grade, iar cele minime intre 1 si 8 grade.

In Bucuresti

Joi, vremea va fi frumoasa si calda, cu temperaturi maxime cuprinse intre 18 si 19 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 4 si 6 grade.

Vineri, vremea se va mentine frumoasa. Temperaturile maxime vor fi curpinse intre 17 si 20 de grade, iar cele minime intre 5 si 7 de grade.

Sambata, vremea va fi calda. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 8 grade.

Duminica, vremea va fi la fel de frumoasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime, intre 8 si 10.

×