x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vara se prelungeşte în toată ţara! Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile

Vara se prelungeşte în toată ţara! Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile

11 Sep 2012   •   07:51
Vara se prelungeşte în toată ţara! Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile

Potrivit meteorologilor, in urmatoarele trei zile vremea ramane calda, cu un regim termic peste cel obisnuit pentru aceasta data in vestul si sud-vestul tarii. De ploaie nici nu poate fi vorba, iar vantul va fi mai activ in sud-vestul si in estul tarii. Temperaturile maxime vor avea valori intre 21 de grade in Delta Dunarii si pe litoral si 31 de grade in Campia de Vest.

MARTI
Vremea se va mentine frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri in sud-vestul si estul tãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade pe litoral si in Delta Dunãrii si 31 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor situa intre 2...3 grade in estul Transilvaniei si 18 grade in Dealurile de Vest. Presiunea atmosferica va fi in scãdere.

MIERCURI
Vremea se va mentine predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu innorãri noptea in vestul tãrii, unde cu totul izolat vor fi conditii sã plouã slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in Delta Dunãrii si pe litoral si 31 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 18 grade, mai scãzute in estul Transilvaniei spre 2 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

JOI
Vremea se va mentine in general frumoasã in majoritatea regiunilor. Exceptie vor face regiunile vestice, unde instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat si vor fi innorãri temporare si averse, posibil insotite de descãrcãri electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime, in scãdere fatã de ziua precedentã in vestul teritoriului, vor fi cuprinse intre 21 de grade in Campia de Vest si 31 de grade in Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 17 grade.

×