x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vești neașteptate de la meteorologi: Cum va fi vremea în următoarele zile

Vești neașteptate de la meteorologi: Cum va fi vremea în următoarele zile

13 Mar 2020   •   10:07
Vești neașteptate de la meteorologi: Cum va fi vremea în următoarele zile

Vremea va fi predominant frumoasă şi va deveni deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil la senin, vântul va sufla slab, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă, mai ales în zona preorăşenească. Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, iar cea minimă de 4-6 grade. Presiunea atmosferică va scădea.

Sâmbătă

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cu valori termice în creştere faţă de ziua anterioară. Temperatura maximă se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimă va fi de 6-8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, în zona preorăşenească, vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va mai scădea în prima parte a intervalului, apoi va creşte.

Duminică

Valorile termice, în scădere faţă de intervalul anterior, se vor situa în continuare peste cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea când va creşte probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor. Vântul va deveni moderat, cu precădere în partea a doua a intervalului. Temperatura maximă va fi 14-15 grade, iar cea minimă de 3-5 grade.
 

×
Subiecte în articol: vremea