x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Veşti proaste de la meteorologi: Vremea se schimbă radical în următoarele zile

Veşti proaste de la meteorologi: Vremea se schimbă radical în următoarele zile

27 Feb 2020   •   17:23
Veşti proaste de la meteorologi: Vremea se schimbă radical în următoarele zile

Vineri vremea va fi în general închisã, iar dinspre regiunile vestice aria precipitaţiilor se va extinde treptat şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii. Precipitaţiile se vor semnala temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului şi vor fi sub formã de ninsoare la munte, predominant sub formã de ninsoare în zonele submontane şi în Maramureş, mixte în Transilvania şi mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse cantitãţile de precipitaţii vor fi mai însemnate.

Vântul se va intensifica treptat în majoritatea regiunilor, la munte, la altitudini mari vor fi rafale de peste 90...100 km/h şi local viscol, iar în zonele mai joase de relief, în general de 45...65 km/h. 

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -4 şi 5 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Sâmbătă

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala precipitaţii slabe la începutul intervalului în est, iar noaptea în nord-vest.

Acestea vor fi mai ales sub formã de ninsoare la munte, mixte în Moldova şi sub formã de ploaie în rest. Vântul va avea local intensificări, cu viteze mai mari în Dobrogea, sudul Moldovei şi Bãrãgan precum şi la munte, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 4 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã spre -10...-12 grade.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: anm prognoza meteo