x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme de mai în luna martie! Vezi prognoza meteo până miercuri

Vreme de mai în luna martie! Vezi prognoza meteo până miercuri

18 Mar 2012   •   05:35
Vreme de mai în luna martie! Vezi prognoza meteo până miercuri

Dupa multe saptamani cu temperaturi scazute, a venit, in sfarsit, primavara! Astazi, vremea va fi caldã si frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri in vestul tãrii si in zona montanã inaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 grade si 23 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 0 si 8 grade. In Capitala, temperatura maximã va fi de 21...22 de grade, iar cea minimã va fi de 3...5 grade.

Prognoza pentru urmatoarele zile:

LUNI (19 martie)
Vremea se va mentine caldã. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in vestul si nordul tãrii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, trecãtoare, mai ales spre searã si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade. Dimineata vor fi conditii de ceatã in est.

MARTI (20 martie)
Vremea se va mentine caldã pentru ultima decadã a lunii martie, desi valorile termice vor marca o scãdere fatã de ziua precedentã in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in zona de munte, dar numai izolat si trecãtor va ploua slab. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11...12 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 20...21 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 7 grade.

MIERCURI (21 martie)
Vremea se va mentine caldã. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in estul tãrii si in zona de munte, unde cu totul izolat si trecãtor va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem al tãrii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 6 grade.


×