x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme deosebit de rece în Capitală: Ploi şi ninsori până joi dimineaţa

Vreme deosebit de rece în Capitală: Ploi şi ninsori până joi dimineaţa

04 Feb 2020   •   11:31
Vreme deosebit de rece în Capitală: Ploi şi ninsori până joi dimineaţa

Vremea se va răci accentuat în Bucureşti pe parcursul următoarelor trei zile, vântul se va intensifica şi îşi vor face apariţia precipitaţiile, la început sub formă de ploaie, după care predominant ninsoare, mai ales seara şi noaptea, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), publicată marţi.


Potrivit meteorologilor, în intervalul 4 februarie, ora 13:00 - 5 februarie, ora 8:00, vremea va fi închisă, iar seara şi noaptea trecător va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat în prima parte a intervalului, apoi se va intensifica treptat, iar la rafală se vor atinge viteze de 40-45 km/h. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 11 - 12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a patru grade Celsius.

De asemenea, începând de miercuri, de la ora 8:00, până joi, 6 februarie, ora 10:00, vremea se va răci accentuat, temperatura aerului va scădea continuu pe tot parcursul intervalului, de la valori de 4-5 grade în dimineaţa zilei de miercuri până în jurul a -2 grade Celsius, în noaptea de miercuri spre joi. În plus, vor fi precipitaţii, ziua sub formă de ploaie, iar seara şi noaptea predominant ninsoare.

Vântul avea intensificări temporare, cu rafale ce vor atinge 55 - 60 km/h, amplificând senzaţia de rece şi viscolind ninsoarea în a doua parte a intervalului.

ANM a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de precipitaţii abundente valabilă până la ora 23:00 în nouă judeţe din nord şi vest, respectiv două atenţionări Cod galben de vânt şi ninsori viscolite ce vizează mai mult de jumătate din ţară, inclusiv Capitala.

www.agerpres.ro

×