x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme instabilă în Bucureşti, de luni după-amiază până miercuri seară

Vreme instabilă în Bucureşti, de luni după-amiază până miercuri seară

27 Mai 2019   •   12:41
Vreme instabilă în Bucureşti, de luni după-amiază până miercuri seară
Sursa foto: Victor Stroe

Instabilitatea atmosferică va fi prezentă la nivelul Bucureştiului, în următoarele trei zile, cu perioade în care vor fi averse şi descărcări electrice, dar şi în care valorile termice vor ajunge chiar şi la 32 de grade Celsius, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru Capitală.

Potrivit sursei citate, în intervalul 27 mai, ora 16:00 - 29 mai, ora 23:00, vremea va fi în general frumoasă, dar vor fi perioade, în special în seara zilei de marţi (28 mai) şi în după-amiaza zilei de miercuri (29 mai), în care probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice (averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului) va fi ridicată.

Temperaturile maxime se vor situa între 30 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 şi 16 grade.

Meteorologii au emis, luni, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică şi ploi, valabilă din această seară până marţi dimineaţă în 13 judeţe, precum şi o informare de vremea rea în rest, ce va expira miercuri seară.

ANM precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza prognoza emisă luni. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ploi bucuresti