x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Se reîntoarce vara. De mâine vom avea temperaturi de 28 de grade

Se reîntoarce vara. De mâine vom avea temperaturi de 28 de grade

14 Oct 2012   •   12:31
Se reîntoarce vara. De mâine vom avea temperaturi de 28 de grade

Vremea se va încălzi, de mânie, în toată țara, temperaturile urmând să ajungă și la 28 de grade Celsius. Astăzi vor mai fi înorări temporare și averse slabe de ploaie, maximele situându-se între 14 și 23 de grade.

De luni, însă, vremea începe să se încălzească, mai ales în sud-vestul, centru și nord-estul țării. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificări în zona montană şi în sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate pe litoral. În zonele joase din est şi din sud, dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă.

Și marți vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumãtatea vestică a ţării unde, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua. În zonele joase din sudul şi estul ţării, dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în regiunile vestice.

În București, mâine și poimânine, vom avea parte de cer noros și ceață, noaptea și dimineața, însă în timpul zilei de luni temperaturile urcă la 25 de grade, iar marți la 27 de grade Celsius.

Temperaturile se vor menține ridicate și după ziua de marți, maximele depășind 20 de grade în majoritatea regiunilor țării, însă de miercuri revin ploile, care se vor prelungi până în week-end.  

×