x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea se încălzeşte în weekend. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Vremea se încălzeşte în weekend. Vezi prognoza meteo pe trei zile

18 Noi 2011   •   08:24
Vremea se încălzeşte în weekend. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, de minus 13 grade Celsius, a fost inregistrata, astazi, la Miercurea Ciuc si Joseni. Temperauri scazute s-au inregistrat in judetul Harghita si la Toplita, unde au fost minus 12 grade Celsius, si la Odorheiu Secuiesc si Bucin, unde au fost minus 8 grade Celsius.

Prognoza pentru urmatoarele zile:

Vineri - Vremea va fi in general frumoasa, dar rece pentru aceasta data, desi valorile termice vor creste usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, iar cele minime, intre -8 si 0 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase se va semnala ceata. Presiunea atmosferica va continua sa scada usor.

Sambata - Vremea se va mentine in general frumoasa, dar mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-est si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime, intre -7 si 2 grade, mai coborate in depresiuni. zonele joase, pe arii restranse va fi ceata.

Duminica - Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in est si sud-est. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade, mai coborate in depresiuni.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea romania