x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea se încălzeşte uşor, dar nu scăpăm încă de frig. Vezi prognoza meteo până miercuri

Vremea se încălzeşte uşor, dar nu scăpăm încă de frig. Vezi prognoza meteo până miercuri

19 Feb 2012   •   06:07
Vremea se încălzeşte uşor, dar nu scăpăm încă de frig. Vezi prognoza meteo până miercuri

In urmatoarele zile, vor cadea precipitatii slabe cantitativ mai ales in regiunile intracarpatice. Acestea vor fi sub forma de ninsoare si numai trecator duminica si luni se pot semnala si cateva ploi sau lapovita. In restul teritoriului cu totul izolat va fulgui. In Bucuresti, ceata, chiciura in prima parte a zilei si -5 grade.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

DUMINICA (19 februarie)
Desi valorile termice vor creste usor, vremea se va mentine rece in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in vest si nord-vest, unde spre searã si noaptea local se vor semnala precipitatii mixte, in general slabe cantitativ si vor fi conditii de polei. In zonele joase din sudul si estul teritoriului si izolat in rest va fi ceatã, posibil persistentã, asociatã si cu depunere de chiciurã. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in zonele cu ceatã persistentã si 4...5 grade in vest. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre -13 si -3 grade, cu cele mai scãzute valori in estul Transilvaniei si cele mai ridicate in nord-vest si pe litoral.

LUNI (20 februarie)
Cerul va fi temporar noros. Local in vestul, centrul si nordul tãrii si izolat in celelalte regiuni vor cãdea precipitatii slabe mixte ce vor favoriza trecãtor producerea de polei. In zona de munte va ninge slab. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -7 si 3 grade, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -2 grade, usor mai ridicate pe litoral. Se va semnala ceatã, local mai persistentã, indeosebi in zonele de campie din sudul si estul teritoriului.

MARTI (21 februarie)
Cerul va fi temporar noros. Trecãtor vor fi precipitatii slabe, pe arii restranse, fulguieli in est si mixte in sud-vest. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu intensificãri izolate in zona inaltã de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, iar cele minime se vor incadra intre -18 grade in Moldova si -1...0 grade pe litoral. Local, in special in Campia Romanã, se va semnala ceatã cu chiciurã, persistentã indeosebi in Lunca Dunãrii.

MIERCURI (22 februarie)
Cerul va fi temporar noros. Cu totul izolat va fulgui, mai ales la munte, iar vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -9 grade si 1 grad, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -13 si -3 grade. Local, in special in Campia Romanã, se va semnala ceatã.

×