x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea WEBCAM. Avalanşă în Maramureş! Două persoane, salvate de jandarmi

WEBCAM. Avalanşă în Maramureş! Două persoane, salvate de jandarmi

05 Ian 2017   •   12:12
WEBCAM. Avalanşă în Maramureş! Două persoane, salvate de jandarmi

Două persoane, aflate într-un autoturism care a rămas blocat în urma unei avalanşe de zăpadă produsă pe drumul spre cabana Şoricelul din Baia Mare, au fost salvate de jandarmi, potrivit unui comunicat de presă al IJJ Maramureş, remis, joi, AGERPRES.

VEZI IMAGINI LIVE de pe pârtia Şuior - Cota 1.000

Potrivit aceleiaşi surse, în urma unui apel primit la numărul 112 se specifica faptul că apelantul împreună cu încă o persoană se aflau blocaţi în autoturism, în urma unei avalanşe de zăpadă, pe drumul spre cabana Şoricelul, situată pe dealul Usturoiului de lângă municipiul Baia Mare.

VEZI IMAGINI LIVE de pe pârtia Şuior - Maramureş

"Echipa formată din jandarmi şi reprezentanţi ai Primăriei Baia Mare, care au sosit la faţa locului cu utilaje de deszăpezire, au deblocat autoturismul. Drumul a fost blocat pe o porţiune de aproximativ 50 m. Acele persoane s-au deplasat apoi spre municipiul Baia Mare, cu autoturismul deblocat din nămeţi, acestea nefiind vătămate şi nu a fost necesară intervenţia ambulanţei", precizează comunicatul menţionat.

VEZI IMAGINI LIVE de pe pârtia Şuior - Maramureş 2

Jandarmeria Maramureş reaminteşte faptul că persoanele care vor să pornească la drum în zonele montane trebuie să se informeze în legătură cu prognoza meteo, despre itinerariul pe care şi l-au propus şi condiţiile climatice locale.

Citeşte şi COD PORTOCALIU de ninsori şi viscol în 11 judeţe şi în Capitală şi COD GALBEN în alte 15 judeţe! Apoi vine gerul

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: avalansa maramures jandarmerie jandarmi