x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea WEBCAM. NINGE în Maramureș! Circulaţia pe DN18, restricţionată pentru anumite autovehicule

WEBCAM. NINGE în Maramureș! Circulaţia pe DN18, restricţionată pentru anumite autovehicule

02 Dec 2016   •   10:40
WEBCAM. NINGE în Maramureș! Circulaţia pe DN18, restricţionată pentru anumite autovehicule

Circulaţia pe Drumul Naţional 18 între localităţile Baia Sprie şi Mara a fost restricţionată pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 7,5 tone din cauza ninsorilor abundente, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) remis, vineri, AGERPRES.

VEZI AICI CUM NINGE LA Șuior, Maramureș - Cota 1.000

'Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că din cauza ninsorilor abundente, circulaţia rutieră pe DN 18, km 12+000 - 3km 8+000, între localităţile Baia Sprie şi Mara, a fost restricţionată pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 7,5 tone. Recomandăm ca rută ocolitoare: Baia Mare - Sein - Huţa - Certeze - Sighetul Marmaţiei', se arată în document.

VEZI AICI CUM NINGE LA Șuior, Maramureș - WEBCAM 1

La această oră lucrătorii de drumuri acţionează pe acest sector de drum cu 4 ATB cu lamă şi răspânditor, un unimog şi o autofreză.

VEZI AICI CUM NINGE LA Șuior, Maramureș - WEBCAM 2

CNAIR roagă participanţii la trafic să adapteze viteza condiţiilor meteo şi să respecte semnalizările rutiere şi restricţiile instituite temporar. De asemenea, reaminteşte faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: maramures ninsoare zăpadă webcam dn 18