x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Weekend cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Weekend cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Vezi prognoza meteo pe trei zile

15 Iun 2012   •   06:07
Weekend cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Vreme frumoasa, astazi, cu temperaturi apropiate de valorile normale miezului de iunie, cu maxime intre 21 si 30 de grade Celsius. Innorari temporare vor fi doar in nordul, nord-estul tarii si in zona montana, unde pe arii restranse vor cadea si averse, insotite de descarcari electrice si scurte intensificari de vant.

Prognoza meteo pana duminica

Vineri

Bucuresti - vreme frumoasa, cu cer senin si vant slab. La amiaza temperatura urca la 29 de grade.

In tara - La munte vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta unele innorari si pe arii restranse, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales pe parcursul zilei. Valorile termice vor fi comparabile cu cele de ieri. In weekend va fi chiar mai frumos. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura este in crestere de la o zi la alta.

La mare vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin dupa amiaza si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade. Temperatura apei marii va fi de 20...21 de grade. In weekend vremea se mentine frumoasa si calda. Maximele, intre 25 si 28 de grade, depasesc valorile normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin. Temperatura apei marii ramane in jur de 20 de grade.

In regiunile de dincolo de Carpati vremea va fi in general frumoasa dar in nordul Crisanei, Maramures si nordul Transilvaniei vor fi si unele innorari si pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura este in crestere. La amiaza vor fi 28 de grade la Timisoara, Deva si Alba Iulia, 26 la Oradea, 25 la Cluj si Brasov.

In sud, zi frumoasa de vara, doar cativa nori pe cer si maxime in jur de 29-30 de grade. Si in Dobrogea vremea este in general insorita. La amiaza temperatura ajunge la 29 de grade la Tulcea si Medgidia si 28 la Constanta.

In jumatatea de nord a Moldovei se asteapta innorari temporare si pe arii restranse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Dar in cea de sud, soarele va fi stapan toata ziua. Maximele sunt in apropierea normalelor: de la 22 de grade la Suceava pana la 27-28 de grade la Iasi, Bacau, Focsani, Galati.

Sambata

Bucuresti - soare toata ziua, 16 grade si 30 grade la amiaza.

In tara: Vreme predominant insorita. Temperatura creste, depasind valorile medii climatologice ale mijlocului lunii iunie in toata tara. 25 de grade la Suceava 25, iar in Campia de Vest si in Campia Romana trec de 30, 31 de grade la Drobeta Turnu Severin, Craiova, Alexandria

Duminica

Bucuresti - Duminica vremea continua sa se incalzeasca dimineata 17 grade si la amiaza 31.

In tara - Tot soarele este cel care da nota zilei si in a doua zi de weekend. Maximele cresc depasind 30 de grade in aproape toata tara. Sub 30 de grade, doar in nordul Moldovei, in depresiunile transilvane si pe litoral: 27 la Suceava, 28 Brasov, Miercurea Ciuc si Constanta.


×