x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Supliment Turism medical - 10 iunie 2014 Servicii medicale de top la Spitalul Universitar Hadassah

Servicii medicale de top la Spitalul Universitar Hadassah

de Magda Marincovici    |    27 Iun 2014   •   16:08
Servicii medicale de top la Spitalul Universitar Hadassah

American Medical Center este reprezentantul oficial, în exclusivitate, al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim şi promovează serviciile medicale de înaltă calitate şi reuşitele în domeniul cerecetării efectuate la Hadassah întregii comunităţi medicale din Romania. Prin intermediul American Medical Center, mulţi pacienţi au beneficiat de tratamente eficiente şi rezultate spectaculoase. Astfel, sute de mii de oameni sunt trataţi în fiecare an în peste 100 de clinici ambulatorii şi în mai mult de 70 de departamente şi unităţi specializate.

Laboratoare  complet utilate, împreună cu cele mai performante tomografe şi alte echipamente uluitoare vin în ajutorul clinicii. Hadassah oferă practic toate serviciile medicale disponibile în Statele Unite şi în Europa de Vest. American Medical Center, în calitatea sa de reprezentant oficial, unic, în România al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim oferă pacienţilor accesul la o gamă largă de servicii medicale, cu următoarele specializări: transplant de maduvă osoasă, oncologie, genetică umană, chirurgie, obstetrică-ginecologie, pneumologie, recuperare medicală, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, endocrinologie, urologie, ortopedie, neurologie şi altele. Cei mai buni medici din întreaga lume sunt alături de pacient pe toată perioada evaluării, tratamentului şi recuperării sau reabilitării şi depun toate eforturile posibile pentru a asigura cele mai bune variante de tratament, chiar şi în cazurile în care se crede a nu mai exista nici o soluţie medicală. Profesorul doctor Reuven Or, directorul Departamentului de Transplant Medular din cadrul Spitalului Universitar Hadassah spune: «Prin tehnologia de ultimă generaţie şi aparatura high tech de investigaţie, pacienţii noştri au siguranţa celor mai avansate metode de diagnosticare, tratament şi recuperare, de cel mai înalt nivel calitativ şi la preţurile cele mai accesibile pe plan internaţional.

Schimbul de cunoştinţe şi experienţa sunt vaste şi includ participarea reciprocă la seminarii medicale şi ştiinţifice, atât în Israel cât şi în România. În plus, medici din România vizitează Departamentul de Transplant Medular şi participă la toate activităţile clinice şi academice şi apreciază capacităţile deţinute de Hadassah University Medical Center».
Profesorul Reuven Or îşi exprimă “satisfacţia şi mândria pentru colaborarea cu American Medical Center si Hadassah University Medical Center, în special privind evaluarea şi tratarea pacienţilor români în spitalul nostru. Acest parteneriat unic reprezintă un proiect umanitar, ce vine în sprijinul pacienţilor care au nevoie de terapii salvatoare”.


×