x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Supliment Turism medical - 10 iunie 2014 Un loc special pentru relaxare şi tratament

Un loc special pentru relaxare şi tratament

de Carmen Anghel    |    27 Iun 2014   •   16:06
Un loc special pentru relaxare şi tratament

Străjuit de maiestuoasa statuie a lui Hercules, simbolul oraşului Băile Herculane, Hotelul Ferdinand este alegerea perfectă pentru cei care îşi doresc să petreacă un sejur cu adevărat plăcut şi confortabil, să se bucure de efectul apelor termale recunoscute pentru beneficiile aduse sănătăţii. Hotelul oferă condiţii de cazare de calitate, constând în 5 apartamente şi 45 de camere duble (dotate cu: baie, TV color şi cablu, telefon, încălzire independentă şi aer condiţionat), precum şi o gamă variată de servicii: parcare supravegheată video, acces gratuit la internet wireless, piscină cu apă termală sau termosulfuroasă, în funcţie de sezon, şi cabine individuale de tratament, welness, saună, jacuzzi, masaje, centru de fitness, solar.

Experienţele culinare oferite de restaurantul hotelului şi serviciile deosebite fac ca acest loc să devină foarte atractiv, în special pentru sărbătorirea de evenimente sociale.
Grădina de vară, situată într-un cadru natural deosebit, amenajată cu foişoare în stil tradiţional românesc, este un adevărat colţ de rai, oferind intimitate şi răcoare în zilele toride de vară.

Nici cei mici nu au fost uitaţi! Pentru ei s-a creat un spaţiu de joacă. Astfel, li se oferă copiilor posibilitatea de a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut şi educativ, înconjuraţi de personaje din lumea Disney. Amenajată în mansarda hotelului, zona de agrement reprezintă locaţia ideală pentru găzduirea de seri tematice sau karaoke party. Şi pentru că familia este liantul unei vieţi reuşite, Colţul de lectură & joacă a fost creat din dorinţa de a oferi liniştea interioară de care avem atâta nevoie citind cartea preferată sau savurând clipe de relaxare alături de cei dragi.
Va invităm să petreceţi clipe de neuitat la Hotel Ferdinand!

×