x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber A învins obstacolele destinului și vrea să cucerească Marele Zid

A învins obstacolele destinului și vrea să cucerească Marele Zid

05 Oct 2017   •   18:48
A învins obstacolele destinului și vrea să cucerească Marele Zid

Pe George și Sorin, concurenții din această seară, îi leagă pasiunea pentru sport și o putere extraordinară de a-i ajuta pe cei din jur. Sunt prieteni foarte buni, au o poveste de viață impresionantă și s-au înscris în competiția ,,The Wall- Marele Zid convinși că o ,,Cădere liberă” poate avea un final fericit.

George Baltă este un fost sportiv care a suferit un accident grav pe terenul de rugby, chiar în timpul unui joc. Își aduce aminte doar de senzația ciudată a unui curent pe șira spinării și de pronosticul sumbru al medicilor, ce îi mai dădeau de trăit doar trei ore. A supraviețuit, dar a rămas paralizat de la gât în jos. Cu toate acestea, întâmplarea tragică nu l-a făcut pe George să cedeze în lupta cu destinul, de aceea a continuat să viseze la planurile sale, chiar să le și îndeplinească. Astăzi este ambasadorul unei fundații care organizează un maraton pentru persoanele imobilizate, loc unde l-a cunoscut și pe coechipierul său din această seară, Sorin Chineață.

Sorin este un ,,înger” care aleargă pentru persoanele ce nu pot să o facă, deoarece știe că orice încercare la care este el supus, este mult mai ușoară ca greutățile oamenilor ce depind de un scaun cu rotile. A găsit în George un prieten de încredere, ce i-a demonstrat că experiențele pot fi depășite și că viața devine mai ușoară când îți păstrezi optimismul. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune și aleargă împreună în scopuri caritabile, pentru a le oferi o șansă la un trai mai bun celor lipsiți de posibilități. În seara aceasta vor confrunta împreună Marele Zid pentru a obține o sumă necesară construirii unui centru de recuperare pentru oamenii imobilizați.

Diseară, George și Sorin se bazează pe încrederea pe care o au unul în celălat, pe noroc și mult curaj. Ce parcurs vor avea cei doi în joc și cum vor trece linia de final a maratonului cu Marele Zid, putem vedea în seara aceasta pe Antena 1, de la 20:00 fix, într-o ediție emoționantă a emisiunii fenomen ,,The Wall- Marele Zid”.

×