x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber AeroNautic Show 2018: Spectacole, expoziţii şi demonstraţii, oferite de militarii români

AeroNautic Show 2018: Spectacole, expoziţii şi demonstraţii, oferite de militarii români

14 Sep 2018   •   11:01
AeroNautic Show 2018: Spectacole, expoziţii şi demonstraţii, oferite de militarii români

Militari români vor participa la AeroNautic Show, care se va desfăşura, sâmbătă, între orele 10,00 şi 19,00, în Parcul Crângaşi şi pe Lacul Morii din Bucureşti. 

Potrivit MApN, publicul va putea urmări, în zona destinată expoziţiei statice din Parcul Crângaşi, spectacole susţinute de Muzica Militară a Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul" şi de Ansamblul Artistic al Armatei. 

De asemenea, publicul va putea să viziteze zonele special amenajate de diverse structuri ale armatei, standul Academiei Tehnice Militare "Ferdinand I" cu echipamente militare aflate în fază experimentală de cercetare sau proiect, standul de carte al Editurii Militare cu titluri specifice, expoziţia Muzeului Militar Naţional "Regele Ferdinand I" dedicată Centenarului Primului Război Mondial, iar cei interesaţi vor putea obţine informaţii despre procesul de recrutare şi selecţie în Armata României. 

Totodată, în zona de spectacol de pe Lacul Morii, va avea loc un exerciţiu demonstrativ de paraşutare pe apă şi recuperare, executat de un detaşament de militari din cadrul Forţelor Terestre Române. Paraşutarea se va face dintr-o aeronavă C-27J Spartan. 

Evenimentul este organizat de Asociaţia Aeronautică Română şi Ministerul Apărării Naţionale, în calitate de partener şi co-organizator, iar intrarea este liberă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: AeroNautic Show 2018