x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Anamaria Prodan înspăimântată la Top Chef: "Vor să-mi demoleze casa"

Anamaria Prodan înspăimântată la Top Chef: "Vor să-mi demoleze casa"

23 Noi 2013   •   13:06
Anamaria Prodan înspăimântată la Top Chef: "Vor să-mi demoleze casa"

Concurenţii de la "Top Chef" vor găti luni, de la ora 20:30, la Antena 1, pentru Anamaria Prodan şi familia sa. După ce a mărturisit că nu preferă feng shui-ul în farfurie şi că pune mare accent pe gustul mâncării, Anamaria i-a provocat pe bucătari la o probă de foc.

Protagonista show-ului "Prodanca şi Reghe: Afaceri de familie" de la Euforia tv, Anamaria Prodan, a început să se îngrijoreze pentru siguranţa familiei, dar şi a casei, în momentul în care a aflat că echipa "Top Chef" va trebui să-i demonteze aproape în totalitate terasa. Mai mult decât atat, greutatea echipamentelor a făcut-o pe Anamaria să exclame că o să i se dărâme casa: "Dacă punem această macara, care are clar o tonă, o să-mi cadă casa. Mi se pare că am asigurare la casă. Ce ar putea să se întâmple? Să cadă în cap omul de pe macara", mărturiseşte înspăimântată Anamaria.

Vizita echipei "Top Chef" a fost o surpriză pentru soţul Anei Maria, Laurenţiu Reghecampf, pentru că el, până în momentul sosirii acasă, nu a ştiut ce masă specială avea să aibă: "Laur o să fie şocat. Când o să vadă atâta lume o să spună că ori ne-a inundat cineva, ori ne-a luat foc casa", povesteşte Anamaria Prodan.
Telespectatorii care vor urmări "Top Chef" luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea urmări reacţia lui Laurenţiu Reghecampf în momentul în care a ajuns acasă şi a văzut acolo întreaga echipă "Top Chef".

×
Subiecte în articol: top chef anamaria prodan