x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea Antonescu era să se înece, la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”

Andreea Antonescu era să se înece, la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”

04 Aug 2015   •   15:04
Andreea Antonescu era să se înece, la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Joi și vineri, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, Andreea Antonescu va încerca să-și depășească limitele și să demonstreze că poate executa sărituri în apă fără să știe să înoate.

La antrenamente, interpreta și-a uimit colegii și antrenorii cu voința și curajul de care a dat dovadă. Și chiar dacă s-a plesnit de apă în repetate rânduri și s-a ales și cu o entorsă la piciorul stâng, Andreea nu a abandonat antrenamentele. Ba chiar la unul dintre ele a fost în pericol să se înece.

“M-am speriat foarte tare în acea zi, la acel antrenament… Până acum, eu nu am avut nici o treabă cu apa, cu bazinul de înot, pentru că în copilărie, din cauza unor probleme renale grave, nu am avut voie în apă sau la plajă… Așadar, am intrat în panică atunci, pentru că nu am văzut pe nimeni în jurul meu, în apă”, ne-a povestit Andreea. Cine a sărit în apă să o salveze, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi și vineri.


De ce a acceptat Andreea să participe la “Splash!”, în condițiile în care nu știe să înoate, ne explică chiar ea: “Mi-au plăcut dintotdeauna senzațiile tari și adrenalina. Am vrut să văd care e senzația, chiar dacă nimeni din familia mea nu a fost de acord să particip la acest show”.

Ce săritură a pregătit Andreea Antonescu și cum o va executa ea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi și vineri, de la ora 20.30, numai la „Splash! Vedete la apă”.

×