x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Poftiți pe la noi!”. Andreea Tonciu botează o văcuță. Îi pune numele „Chanel”

„Poftiți pe la noi!”. Andreea Tonciu botează o văcuță. Îi pune numele „Chanel”

13 Iul 2015   •   14:54
„Poftiți pe la noi!”. Andreea Tonciu botează o văcuță. Îi pune numele „Chanel”

Andreea Tonciu își testează calitățile de nașă în următoarea ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni și marți, de la 20:30.

Pentru că, după ce muncesc la o fermă pentru a-i ajuta pe copiii îngriți de măicuțe în centrul „Buna Vestire” din Onești, vedetele primesc drept răsplată o văcuță, Andreea Tonciu crede că are cel mai bun nume pentru ea.

„Să-i spunem Chanel”, propune Andreea, spre mirarea colegilor ei și a proprietarei fermei. Ce alte nume mai intră în această „competiție” și care iese câștigător până la urmă, telespectatorii Antenei 1 vor afla urmărind emisiunea găzduită de nea Mărin.

Dacă munca depusă pentru obținerea rumegătoarei a fost cum a fost, cea pentru convingerea ei să urce în camioneta cu care urmează să fie transportată la centru se dovedește a fi de-a dreptul chinuitoare.

Și, ca și când toată povestea nu ar fi fost de ajuns, drumul în sine este plin de peripeții, pentru că, la volan se află nimeni decât Liviu Vârciu.

Pe cine calca văcuța pe picior și cum reușesc vedetele să scape din această aventură, în următoarea ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”.

×