x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Aproape 2,3 milioane de români s-au uitat luni seară la „Chefi la cuțite”

0
20 Noi 2018 - 14:42
Aproape 2,3 milioane de români s-au uitat luni seară la „Chefi la cuțite”
Vezi galeria foto

Luni, 19 noiembrie, „Chefi la cuțite” a fost lider de piață cu aproape 2,3 milioane de români care priveau emisiunea în minutul de maximă audiență de la 20.49. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de încă o ediție savuroasă, în care mâncarea spectaculoasă s-a împletit de minune cu poveștile unice ale concurenților ce au venit în fața celor trei jurați, iar cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider detașat de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât și la orașe.

„Chefi la cuțite” a fost lider de piață în intervalul orar 20.00-23.08, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9 puncte de rating și 24 % cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 20,8 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 8,6 puncte de rating și 18,6 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,5 puncte de rating și 16,3 procente din cota de piață.

Cea de-a șaptea amuletă a iscat o luptă culinară pe cinste între Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Nivelul pretențiilor s-a ridicat gradual, iar valoarea avantajului a fost pe măsură, căci bonusul pus în joc va oferi posibilitatea de a anula o cartolină a unui chef rival. După ce au gătit găluște, reunind în farfurii rețete internaționale asiatice, franțuzești, sau românești, maeștrii ”Chefi la cuțite” au fost jurizați de invitatul special al serii, un bucătar din noua generație – Alexandru Iacob. Rețeta de găluște chinezești l-a convins pe acesta că chef Bontea merită să obțină, poate cea mai valoroasă amuletă existentă în joc în acest moment : ”Suntem puși într-o situație în care cele mai dure avantaje, ce au legătură cu echipele adverse, sunt toate la Sorin. Deja începe să îmi fie frică.”, a afirmat chef Dumitrescu.

În cea de-a șaptea ediție a audițiilor pe nevăzute, chefii au avut parte de farfurii spectaculoase, plating-uri ieșite din comun și rețete inspirate din gastronomia internațională. Luni seară, un bucătar cu experiență a convins cu o plăcintă de pește specific englezească, o casnică din București a obținut trei cuțite cu o rețetă tradițional românească de pască cu brânză, în timp ce o bloggeriță de modă i-a surprins pe chefi cu un desert raw vegan, dar și cu stilul său de viață. După ce a primit votul de încredere al chefilor cu o rețetă simplă și gustoasă, Carmen le-a vorbit acestora despre ”flexitarianism”. Intrigați și ușor amuzați, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au aflat mai multe despre un nou regim alimentar ce are la bază un echilibru între alegerile sănătoase și micile delicii culinare: Cătălin, tu ai frunte de flexitarian!”, s-au tachinat aceștia.

 

 

               Gustul competiției l-a determinat pe Cătălin Badici, fost finalist ”Hell’s Kitchen- Iadul Bucătarilor”, să se întoarcă în fața celor trei chefi. Pentru că a fost la un singur pas de a obține premiul într-un concurs culinar, Cătălin a dorit să demonstreze că și în acest show poate face spectacol:  ”Emoțiile de atunci nu se compară cu cele de acum. Am mai crescut, am avansat. ”Chefi la cuțite îmi poate oferi șutul de care am eu nevoie. Am multă încredere în mine, în momentul în care intru în bucătărie mă transform. Vreau în finală, iar dacă o câștig...e și mai bine! Totul sau nimic.” , afirma acesta înainte de jurizare. Cu trei cuțite meritate pe deplin și cu dorința de a ajunge în echipa lui chef Scărlătescu, Cătălin a trecut încrezător în etapa următoare.

                 O parte dintre bucătari au surprins prin apariție, iar alții au surprins prin creativitatea de care au dat dovadă. Fost concurent al sezonului 2, Felician Stuparu le-a pregătit aseară juraților un preparat special, în ingredientele căruia s-au regăsit cele mai importante personaje din emisiunea ”Chefi la cuțite”. În viziunea concurentului, cei trei chefi, Gina și Măciucă au luat ”forma” unor ingrediente delicioase, în funcție de personalitatea fiecăruia. Dacă sosul de brânză dulce a fost special pregătit pentru frumoasa prezentatoare a show-ului, sosul verde, cel mai înțepător, i-a fost destinat lui chef Dumitrescu, iar sosul de roșii lui chef Scărlătescu, ce și-a consolidat imaginea pantofilor roșii, încălțările sale preferate. Două cuțite au fost îndeajuns pentru a-l califica mai departe în show pe Felician, concurent ce s-a apucat de gătit datorită emisiunii ”Chefi la cuțite”.

                Diseară, de la 20:00, alți candidați talentați vor intra în focurile show-ului culinar, cu speranța de a obține votul de încredere al chefilor. Poveștile acestora, preparatele inedite pregătite special pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dar și alte momente speciale, toate acestea marți seară, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 19 noiembrie 2018

 

 

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Londra, în topul preferințelor turiștilor români

Londra, în topul preferințelor turiștilor români
Londra, Roma, Bruxelles, Paris şi Milano se află în topul oraşelor europene preferate de către români în vacanţa din această vară, iar rezervările de bilete de avion s-au majorat cu 13% faţă de aceeaşi...

Un trend în ascendență - panourile solare și avantajele acestora pentru utilizatori

Un trend în ascendență - panourile solare și avantajele acestora pentru utilizatori
Interesul publicului român vizavi de tot ceea ce presupune o soluție rentabilă pentru un confort sporit este mereu în creștere. Orice apariție tehnologică ce revoluționează această parte a vieții ajunge...

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti
Preparate japoneze, chinezeşti, coreene, turceşti, thailandeze, indiene, libaneze şi siriene şi un mix de muzică live, DJ, spectacole de dans, ateliere de inspiraţie asiatică şi demonstraţii de gătit sunt...

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti
Preparate japoneze, chinezeşti, coreene, turceşti, thailandeze, indiene, libaneze şi siriene şi un mix de muzică live, DJ, spectacole de dans, ateliere de inspiraţie asiatică şi demonstraţii de gătit sunt...

Publicitatea online din Romania isi continua cresterea sustinuta: 22% in 2018 fata de 2017. Programmaticul si Mobile isi aloca tot mai mult din bugete

Publicitatea online din Romania isi continua cresterea sustinuta: 22% in 2018 fata de 2017. Programmaticul si Mobile isi aloca tot mai mult din bugete
Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 mil Eur (aprox...

Acumulatori

Acumulatori
Un acumulator electric sau un acumulator de energie electrica este un dispozitiv capabil sa stocheze, incarcatura electrica acumulata anterior in structura sa datorita proceselor chimice interne. Acumularea incarcarii in...

Tartă cu ciocolată dietetică, delicioasă și sănătoasă

Tartă cu ciocolată dietetică, delicioasă și sănătoasă
Fiindcă problema dulciurilor e cea mai spinoasă când vine vorba de mâncat sănătos și slăbit sau păstrat silueta, am zis să vă dau din când în când exemple de dulciuri care să respecte toate criteriile...

Un an teatral plin la Teatrul EXCELSIOR și debutul spectaculos al unei noi stagiuni

Un an teatral plin la Teatrul EXCELSIOR și debutul spectaculos al unei noi stagiuni
Galerie Foto Teatrul EXCELSIOR încheie un an teatral prolific. Patru noi producții au îmbogățit repertoriul instituției în stagiunea 2018-2019: Arlecchino și pierdutele iubiri după o canava de Flaminio Scala, regia Enrico...

'Iarmarocul de Sfântul Ilie', în weekend, la Muzeul Satului

'Iarmarocul de Sfântul Ilie', în weekend, la Muzeul Satului
Bucureştenii sunt invitaţi sâmbătă şi duminică, la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", la "Iarmarocul de Sfântul Ilie". Evenimentul, menit să refacă atmosfera vechilor petreceri câmpeneşti...

Unele insule din Oceanul Pacific manifestă rezistenţă la schimbările climatice

Unele insule din Oceanul Pacific manifestă rezistenţă la schimbările climatice
Insulele de joasă altitudine din Oceanul Pacific ar putea reacţiona la schimbările climatice modificându-şi forma, în loc să se scufunde, potrivit rezultatelor unui studiu recent ce par să contrazică...

Insula Iubirii. Denisa a primit imagini cu tentativele lui Adrian de la Purimuntra: “Nu cred că înțelege cât e de penibil!”

Insula Iubirii. Denisa a primit imagini cu tentativele lui Adrian de la Purimuntra:  “Nu cred că înțelege cât e de penibil!”
Galerie Foto Asearã, Minitelul a avut parte de o ieșire în faimosul cartier al Hua Hin-ului, iar drumul până acolo a fost momentul ideal ca Ionuț să devină sacul de box în care Denisa își descarcă frustrările generate de...

Marele Picnic Cinematografic ShortsUP, în perioada 26 - 28 iulie, la Mogoşoaia

Marele Picnic Cinematografic ShortsUP, în perioada 26 - 28 iulie, la Mogoşoaia
Marele Picnic Cinematografic ShortsUP - ediţia a 6-a - se va desfăşura în perioada 26 - 28 iulie, pe domeniul Mogoşoaia. "Amuzante până la lacrimi, înnebunitor de frumoase, sensibile şi apoi brusc brutale,...

Planetariu în Salina Prahova

Planetariu în Salina Prahova
Cel mai mare planetariu din Romănia va fi inaugurat vineri, în Salina Slanic Prahova, la 208 metri adâncime. Se numeşte Supernova Planetarium şi are diametrul de 16 metri, devansându-l pe cel de la Braşov care...

Circuit de vară, în inima României

Circuit de vară, în inima României
Galerie Foto Cei care nu şi-au planificat din timp vacanţa sau care au o săptămână la dispoziţie, pentru încă o excursie în ţară se pot bucura de un circuit în inima României, între Sibiu şi Braşov. Cu aer curat, pei...

Nicaragua, alternativa pentru cei care caută aventură

Nicaragua, alternativa pentru cei care caută aventură
O zonă turistică mai puţin cunoscută de români este Nicaragua, ţară a Americii Latine care îi uimeşte pe vizitatori prin multitudinea de atracţii turistice. Prima vizită ar trebui făcută la Managua (Leal...
Serviciul de email marketing furnizat de