x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Te iubesc... de-ţi merg fulgii!

Te iubesc... de-ţi merg fulgii!

de Cristiana Stamatescu    |    10 Feb 2011   •   20:37
Te iubesc... de-ţi merg fulgii!

151218-foto-deschidere.jpgPe 14 februarie, Simona Gherghe, Răz­van Popescu, Dan Capatos, Răz­van şi Dani îi invită pe îndrăgostiţi la PufStock, cea mai mare bătaie cu per­ne din ţară, pentru că, de Valentine’s Day, Antena 1 ţine dragostea în puf. La Antena 2, Lucian Mîndruţă stri­­gă „Jos iubirea de car­­ton!”, iar Mihai Morar propune ca declaraţia Zilei Îndrăgostiţilor să fie „Iubim viaţa!” şi scoate oamenii în stra­­dă, pentru a demonstra împotriva lega­lizării consumului de etnobo­ta­nice.

Toţi cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu câte o pernă şi să participe la PufStock, în trei mari oraşe ale ţării: Bucureşti, Timişoara şi Constanţa. Pe 14 februarie, bucureştenii o vor avea alături pe Simona Gher­ghe, constănţenii pe Dan Capatos, iar timişorenii pe Răzvan şi Dani. An­tena 1 pune la bătaie nu doar per­ne, ci şi câte un premiu de 10.000 RON pentru fiecare oraş. Premiul va fi câştigat prin tragere la sorţi, în fie­care dintre localităţile în care va avea loc evenimentul. Prin înscrierea în com­petiţia pentru marele premiu, fie­care primeşte câte o pernă pentru a participa la cea mai mare bătaie cu puf. Cei doi matinali prezentatori vor urca în avionul care îi va duce la Ti­mişoara imediat după terminarea emi­siunii şi, de îndată ce vor ajunge la Iulius Mall, vor fi gata să dea startul PufStock-ului. Dis-de-dimineaţă va porni şi Dan Capatos spre CityPark Mall din Constanţa, iar Simona Gherghe şi Răzvan Popescu îi vor aş­tepta pe bucureşteni în Afi Palace Cotroceni, imediat după emisia Acces Di­rect. Pe parcursul întregii zile, telespectatorii Antenei 1 vor putea ur­mă­ri, în transmisiuni directe din cele trei oraşe, cea mai mare bătaie cu per­ne din România. Cei care însă nu vor fi în Bucureşti, Timişoara sau Constanţa pot să ţină dragostea în puf pe Facebook. Ei vor avea posibi­litatea să trimită un cadou sau in­vitaţie-surpriză partenerului, iar dacă perechea aleasă îi va răspunde în aceeaşi formă, vor intra în tragerea la sorţi pentru cele trei cine romantice oferite de Antena 1, de Valentine's Day, la Vila Rodizio, din Bucureşti.

„Iubim viaţa” propune Mihai Mo­rar să fie declaraţia de dragoste a zilei de 14 februarie. Şi îi îndeamnă pe oa­meni să iasă în stradă de Ziua În­dră­gos­tiţilor, la ora 13:00, în Piaţa Victo­riei, pentru a demonstra împotriva le­galizării consumului de etnobotani­ce. Aşa se face că mesajul Zilei În­dră­gostiţilor va fi extins anul acesta, un „Te iubesc” adresat doar persoanei iubite nu mai este decât o declaraţie egoistă de dragoste, în condiţiile în care zeci de tineri îşi pierd viaţa doar pentru că, din nepăsare sau din lipsă de inspiraţie, legiuitorii nu găsesc o cale de a interzice aceste substanţe comercializate legal. Puya s-a alăturat protestului care se desfaşoară sub lozinca „Panică la etnobotanică” şi a compus un imn, ce poate fi ascultat atât la Radio Zu, cât şi luni, în Piaţa Victoriei. „Nu prea mai e timp, protestul ăsta vine în ceasul al doisprezecelea, e un strigăt de disperare mai de­gra­bă”, spune Puya. Elan Schwartzenberg, Andreea Marin Bănică şi Dan Negru susţin această manifestare organizată de Radio Zu.

La „Nimic important”, pe Antena 2, Lucian Mîndruţă se află în plină campanie anti-Valentine's Day. Motivul acestei „lupte” nu este acela că este vorba de o sărbătoare kitch de import, preluată pe „nemestecate” de români, în condiţiile în care avem şi noi „Dragobetele” nostru, pe 24 februarie, lăsat în uitare ani în şir. Sub lozinca „Jos iubirea de carton!”, Lucian Mîndruţă luptă alături de alţi bărbaţi îngroziţi de confruntarea anuală cu „triunghiul morţii”, aşa cum a intitulat blogerul Julius Constantinescu „tripleta” Valentine's Day – 1 Martie – 8 Martie. „Nu mă deranjează că este o sărbătoare preluată de la americani. Pur şi simplu sunt cam strâmtorat în această perioadă, nu fac faţă financiar avalanşei de sărbători destinate exclusiv femeilor”, motivează Mîndruţă.

×
Subiecte în articol: arte mass-media