x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Au apărut primele oferte pentru vacanţa din 2018! Reduceri consistente la agenţiile de tursim

Au apărut primele oferte pentru vacanţa din 2018! Reduceri consistente la agenţiile de tursim

18 Aug 2017   •   21:54
Au apărut primele oferte pentru vacanţa din 2018! Reduceri consistente la agenţiile de tursim

Nici nu s-a încheiat vara, dar românii îşi caută deja oferte pentru vacanţa din 2018. Vor să profite de preţurile reduse, dar şi de surprizele din partea agenţiilor. La anul, se poartă destinaţiile exotice, precum colorata Thailanda sau misteriosul Maroc. Însă şi România are comori care aşteaptă să fie descoperite. 

Cine îşi cumpără de acum o vacanţă pentru vara viitoare poate prinde reduceri consistente. Michaela Clapon, reprezentant agenţie turism: "Sunt tarife mai reduse, beneficiind de acel tarif de early booking, care înseamnă un discount de aproximativ 30-40%, depinde de hotel şi de perioadă."

Planurile sunt deja făcute. În 2018, o mare de turişti invadează insulele Caraibe, unde o vacanţă porneşte de la 800 de euro de persoană şi ajunge până la mii de euro, pentru cei care aleg preluare cu elicopterul de la hotel sau mese private pe yacht. Tot de la 800 de euro încep şi ofertele în Thailanda, dar preţurile cresc până la 2.000 de euro, pentru cei care îşi doresc să locuiască într-un bungalou în mijlocul Oceanului Indian. Mai ieftin este anul viitor Marocul. În Marakech, un sejur costă între 500 şi 1.000 de euro, iar preţul include experienţe culturale fascinante.

Pe harta destinaţiilor e şi ţara noastră. Cătălin Cincu, reprezentant agenţie turism: "Le permitem românilor să meargă în locaţii premium din România, unde primesc şi experienţe la pachet, de exemplu, o reducere la un zbor cu balonul."

România e alegerea perfectă fie pentru aventură, fie pentru natură. Mulţi şi-au rezervat deja vacanţa de Paşte. Mădălina Ispir, PR agenţie turism: "Ofertele disponibile pentru Delta Dunării, pornesc de la 800 de lei de persoană, aici incluzând reducerile de masă festivă, transport cu autocarul Şi posibilitatea de a face excursii opţionale pe canale, lacuri, în Pădurea Letea."

Dacă nu v-aţi planificat vacanţa de anul viitor, mai este timp. Reducerile de 40% sunt încă valabile pentru destinaţiile europene. Pentru câteva sute de euro, puteţi visa deja la un sejur de vis în Grecia, Turcia, Malta sau Italia.Observator TV

×
Subiecte în articol: vacanta 2018