x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Au început filmările pe ”Insula iubirii”! "Primele zile departe de partener. Aici e hotarul între încredere și discernământ”

Au început filmările pe ”Insula iubirii”! "Primele zile departe de partener. Aici e hotarul între încredere și discernământ”

16 Ian 2017   •   15:51
Au început filmările pe ”Insula iubirii”! "Primele zile departe de partener. Aici e hotarul între încredere și discernământ”

Thailanda i-a întâmpinat săptămâna trecută și pe concurenții, dar și pe ispitele care participă în cel de al treilea sezon al emisiunii ”Insula iubirii”, la Antena 1.

Cu pregătirile tehnice încheiate și cu echipele complete, dar și cu multe emoții din partea cuplurilor, s-a dat startul filmărilor care vor dura mai bine de trei săptămâni.

 

Și tot acum începe și perioada de teste pentru concurenți, care nu va fi deloc ușoară. ”Cred că aceasta este unul dintre cele mai grele momente pentru ei. Începutul, primele zile departe de partener. Aici este hotarul între încredere și discernământ”, spune Radu Vâlcan.

 

Cu toate că are deja experiența a două sezoane de prezentare și observare a tipologiilor de comportament, lui Radu nu îi este ușor să facă predicții sau să aibă așteptări despre ce se va întâmpla.

 

”Experiența acumulată până acum m-a făcut să renunț la predicții. Oamenii sunt imprevizibili, nu există o siguranță a trăirilor lor, iar în Thailanda, pe Insula iubirii, despre asta este vorba, trăiri, sentimente, contradicții, temeri”, adaugând că nici măcar ei nu pot ști cum vor reacționa în diverse situații.

Însă va fi cu certitudine o perioadă relevantă pentru fiecare cuplu și pentru fiecare persoană în parte pentru că ”acest format de emisiune este diferit și este real. Este un test asumat, curajos. Oamenilor le este teamă de adevăr, de confruntări, iar această emisiune tocmai asta oferă, fără menajamente, punându-le în fața oglinda propriilor decizii și reacții”. Și chiar o cunoaștere de sine în contexte diferite decât cele familiare și confortabile de acasă.

 

Dar nu numai pentru concurenți, ci și pentru echipa de producție și pentru Radu urmează de acum o perioadă grea, cu multă muncă și puțin somn, într-un program a cărui rutină va începe ”dimineața, cu micul dejun, continuă cu o ședință de producție și filmare până a doua zi. Este un ritm alert și poate cel mai intens moment este atins noaptea, la ceremoniile focului. Sunt ore de o încărcătură maximă, după care somnul este aproape imposibil pentru unii concurenți, în funcție de ce află aici. Apoi, a doua zi, o vom lua de la capăt”, încheie prezentatorul emisiunii, care însă se bucură de fiecare moment petrecut în Thailanda.

 

 

×