x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Au început filmările pentru cel de-al şaptelea sezon „X Factor”

Au început filmările pentru cel de-al şaptelea sezon „X Factor”

10 Iul 2017   •   14:10
Au început filmările pentru cel de-al şaptelea sezon „X Factor”

Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams s-au reîntâlnit pentru o misiune comună: aceea de a descoperi factorul X într-un nou sezon al show-ului de la Antena 1. Mai mult decât voce, asta e ceea ce caută cei patru juraţi, iar în prima zi de filmare de duminică, 9 iulie, aceştia au avut parte de multe suprize pe scena audiţiilor. S-au împărţit sfaturi, s-a râs, s-a improvizat, s-au dat chiar şi patru „da”, astfel că prima zi de audiţii cu juriul a fost un spectacol total.

După un an de zile, cei patru juraţi s-au revăzut la pupitrul audiţiilor cu mult chef de show şi glume mai savuroase ca oricând, semn că aşteptau cu nerăbdare această revenire. Dacă sezonul trecut Horia l-a numit pe solistul de la Carla’s Dreams Sergiu, făcând aluzie la misterul din jurul identităţii sale, anul acesta s-a decis să îşi alinte colegul cu apelativul „Carlito”. La rândul ei, Delia i-a mărturisit lui Horia că se impune o schimbare şi în numele ei de alint, aşa că sezonul acesta aşteaptă din partea lui o înlocuire a deja celebrului „Delione”. Până la găsirea unui nou apelativ, Horia şi-a propus să o răsfeţe cu fructe în pauzele dintre filmări. Nu au lipsit glumele dintre cei patru juraţi, Ştefan Bănică fiind la înălţime şi reuşind să smulgă hohote de râs publicului în eterna tachinare cu Brenciu.  

Concurenţi care intrigă, emoţii mari, apariţii colorate pe scenă, dar şi potenţiali câştigători, toate aceste ingrediente şi-au făcut loc pe scena „X Factor” în prima zi de audiţii. Juraţii sunt plini de energie, dar mai pretenţioşi ca oricând, astfel că nu o dată au decis să întrerupă o interpretare. Cu toate acestea, cei patru s-au arătat dispuşi să acorde o a doua şansă atunci când au simţit factorul X în faţa lor. Apariţii diferite, dar fiecare cu ceva aparte i-au ţinut pe cei patru juraţi cu ochii aţintiţi pe scenă. Aceştia au avut parte de o porţie de hip-hop freestyle, la care au putut lua parte direct când concurentul i-a rugat pe juraţi să îi dea câteva cuvinte cu care să improvizeze versuri. Iar cei patru nu au stat deloc pe gânduri şi l-au pus în încurcătură cu termeni precum „poloboc”, „bârsană” sau „supersonic”. Un alt concurent s-a dovedit a fi mai mult decât spectaculos: vinde termopane, vine din inima Ardealului, poartă ie, dar cântă Dean Martin. Alţi aspiranţi la un loc într-una dintre cele patru echipe au mizat pe carismă şi nu o singură dată juraţii au fost cuceriţi. Nu au lispit nici pariurile dintre aceştia, astfel că Delia şi Carla’s Dreams au avut păreri diferite despre o tânără concurentă, despre care jurata de la „X Factor” a spus că are timbrul Arianei Grande.

Audiţiile cu juriul „X Factor” se desfăşoară săptămânile acestea la Palatului Copiilor din Bucureşti.   

×
Subiecte în articol: Xfactor antena1