x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Autentic Grill Fest - de joi până duminică, în Parcul Naţional

Autentic Grill Fest - de joi până duminică, în Parcul Naţional

17 Mai 2018   •   11:19
Autentic Grill Fest - de joi până duminică, în Parcul Naţional
Sursa foto: Jonathan Meter

Concursuri de gătit, demonstraţii de preparare a produselor pe grătar, expoziţie cu vânzare de preparate la grătar, o zonă de distracţie pentru cei mici şi muzică autentică românească vor fi prezente în Parcul Naţional din Capitală, de joi până duminică, la Autentic Grill Fest. 

În cadrul evenimentului organizat de sărbătoarea Înălţării Domnului, vizitatorii vor avea ocazia să deguste de la coaste de porc şi carne de vită, peşte, fripturi, muşchiuleţi de porc, frigărui din toate tipurile de carne şi legume, cârnaţi tradiţionali româneşti până la bulz din brânză proaspătă şi pastramă. Din ofertă nu vor lipsi nici cârnaţii de Pleşcoi, micii, costiţele, ciolanele şi multe alte cărnuri aromate, stropite din belşug cu hectolitri de bere şi vinuri alese, până la kebab turcesc, burgeri şi alte preparate gătite pe grill, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES. 

La desert bucureştenii sunt aşteptaţi cu plăcinte maramureşene, cozonaci şi poale-n brâu moldoveneşti, plăcinte din fructe proaspete de sezon, ciocolată de casă, turtă dulce, dulciuri orientale, sucuri din fructe proaspete. 

Meşterii populari vor fi şi ei prezenţi la festival cu cele mai frumoase cadouri şi exponate lucrate manual, cu ii cu motive naţionale, genţi din piele naturală, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie şi podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Autentic Grill Fest parcul national