x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se luptă pentru prima amuletă: ”A început să fie ceva presiune.”

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se luptă pentru prima amuletă: ”A început să fie ceva presiune.”

27 Oct 2018   •   20:35
Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se luptă pentru prima amuletă:  ”A început să fie ceva presiune.”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Premiera celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”, difuzată luni și marți seară, de la 20:00, pe Antena 1, va deschide arena competiției pentru cei mai talentați concurenți, dar și pentru cei trei jurați. Dacă până în acest moment Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se bucurau de spectacolul neprevăzut al audițiilor pe nevăzute, de luni seară, maeștrii bucătăriei se vor lupta și ei, ”la cuțite”. Prima amuletă pusă în joc de Gina Pistol îi va entuziasma și îi va provoca să câștige un avantaj ce ar putea fi vital într-una din confruntările pe echipe ce vor urma.

Astfel, luni seară de la ora 20:00, chefii își vor ocupa locurile la bancurile de lucru și vor găti folosind doar ingredientele dintr-un coș misterios. Mai în glumă, mai în serios, vor fi puși față în față cu un preparat vedetă din farfuriile candidaților ”Chefi la cuțite”, pe care l-au degustat de zeci de ori de-a lungul sezoanelor: ”Am început să transpir! A început să fie deja ceva presiune. Începi să simți tot ce simt și concurenții. În general, la audiții ne distram. Acum începem ziua gătind și ne luptăm pentru niște avantaje.”, va declara chef Bontea.

Mai relaxat, câștigătorul ultimului sezon, chef Dumitrescu, va accepta provocarea amuletelor cu zâmbetul pe buze, dar tot el va realiza că misiunea concurenților nu este deloc una ușoară: ”Începi să îți dai seama că o oră la bancul de lucru trece foarte repede.”. Mai mult decât atât, emoțiile se vor dovedi a fi și mai intense în momentul în care Gina Pistol va dezvălui că soarta juraților celui mai iubit show culinar va sta în mâinile unui chef de mare calibru, ce va juriza preparatele lor finale: ”Avem încredere în cum jurizează, în ce spune despre mâncare și în câte știe despre mâncare.”.

Care va fi numele chefului ce va adjudeca prima amuletă din cele 12 puse la bătaie în sezonul 6, cu ce preparat va impresiona acesta, dar și ce avantaj important va câștiga, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară, de la 20:00, în ediția premieră a noului sezon ”Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite