x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

A 13-a ediție a Hotelului de Gheață, pe bază de concurs

0
Autor: Diana Scarlat 12 Noi 2017 - 21:54
A 13-a ediție a Hotelului de Gheață, pe bază de concurs
Vezi galeria foto

Sezonul 2018 Hotel of Ice Bâlea Lac îmbină arhitectura cu muzica, prin intermediul sculpturii în blocuri de gheață. Pentru a diversifica proiectul și creația artistică, inițiatorii proiectului din inima Munților Făgăraș au lansat, pentru cea de-a 13-a ediție, un concurs de proiecte, pentru tinerii arhitecți care pot să-și lanseze propria viziune despre viitorul hotel de gheață.

Proiectele câștigătoare vor fi premiate cu un weekend la Palatul Brukenthal din Avrig și cu 1.000 de lei. “Vor fi selectați cinci proiecte câștigătoare, iar ideile vor fi puse în practică de meșterii sculptori de la Hotelul de Gheață”, explică Arnold Klingeis, inițiatorul proiectului. În afară de experiență, de premiul în bani și de excursia la Avrig, cei cinci câștigători vor avea transport, cazare și mese asigurate, pentru a-și pune ideile în practică, dar vor avea și ocazia să se afirme, să devină vizibili pentru publicul larg și să vorbească despre ideile lor, făcând parte din echipa care aduce la viață Hotelul de Gheață. Proiectele mai pot fi trimise până pe 26 noiembrie la echipa de management a hotelului de gheață, iar selecția se va face în perioada 15-20 decembrie.

Viitorul hotel este dedicat muzicii, fiecare cameră fiind un tribut adus artiștilor. Freddie Mercury și membrilor trupei Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna, Corina Chiriac, Holograf, Peter Maffay, BZN și The Rolling Stones sunt artiștii care se vor transforma în camere de hotel în această iarnă, la Bâlea Lac. Artiștii au fost aleși astfel încât să satisfacă toate gusturile turiștilor care vizitează Hotelul de Gheață.

Citeşte mai multe despre:   Hotel of Ice,   balea lac

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Antena live show, spectacol la cel mai înalt nivel, pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti

Antena live show, spectacol la cel mai înalt nivel, pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti
Asearã, lansarea grilei de toamnă a posturilor Antena Group, la care au participat reprezentanţi ai Antena Group, vedete Antena Group şi oameni din industria de advertising, clienţi şi colaboratori, s-a...

Festival dedicat artizanilor din industria cafelei

Festival dedicat artizanilor din industria cafelei
Noi tehnologii şi produse din industria cafelei, precum şi prăjitorii artizanale din România şi străinătate vor fi prezentate sâmbătă la festivalul True Artisan Cafe, în cadrul căruia vor avea loc şi...

Festivalul "Viaţa Verde Bucureşti"  în Parcul Circului din Capitală

Festivalul "Viaţa Verde Bucureşti"  în Parcul Circului din Capitală
Ateliere creative şi de ecologie urbană, expoziţii de pictură, aranjamente florale şi activităţi sportive vor fi organizate sâmbătă şi duminică, în Parcul Circului din Capitală, la cea de-a treia ediţie a ...

Dana Războiu, despre afecțiunea fiului ei: „Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic”

Dana Războiu, despre afecțiunea fiului ei: „Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic”
Dana Războiu este o femeie puternică și ambițiosă. Ea vorbește duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, despre drama familiei ei, ce s-a întâmplat în...

Festivalul plăcintelor în weekend, la Castelul Bran

Festivalul plăcintelor în weekend, la Castelul Bran
Castelul Bran organizează în perioada 21-23 septembrie prima ediţie a Festivalului Plăcintelor, manifestare care se va desfăşura în Parcul Regal al obiectivului turistic. Cu brânză dulce sau sărată, cu carne...

Ducesa de Sussex, însoţită de mama sa la un eveniment

Ducesa de Sussex, însoţită de mama sa la un eveniment
Meghan, ducesa de Sussex, a venit însoţită de mama sa la evenimentul de promovare al unei cărţi de bucate desfăşurat joi, prima apariţie publică a celor două de la nunta fostei actriţe americane cu prinţul...

Reţeta zilei: Tartă cu brânză, portocale şi migdale

Reţeta zilei: Tartă cu brânză, portocale şi migdale
Ingrediente: 100 g cremă de brânză, 100 g smântână pentru gătit, 250 g fulgi de ovăz, 125 g zahăr pudră, 100 g unt, 2 ouă, 2 portocale, o linguriţă extras de vanilie, fulgi de migdale Mod de...

Aurelian Temișan, de la filmările pentru “Te cunosc de undeva!”, direct la medic

Aurelian Temișan, de la filmările pentru “Te cunosc de undeva!”, direct la medic
Galerie Foto Aurelian Temișan a avut nevoie de îngrijiri medicale, la filmările pentru „Te cunosc de undeva!”, show-ul care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. Zilele trecute, la filmări,...

Raluca Podea, mărturisire surprinzătoare: “Psihologul mi-a spus că David are nevoie de un companion”

Raluca Podea, mărturisire surprinzătoare: “Psihologul mi-a spus că David are nevoie de un companion”
Raluca Podea ajuns să iubească animalele datorită fiului ei, David. Ea povestește sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii “Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandal, la Antena Stars, despre cu...

Reţetă de gulaş veche din anul 1600, preparată cu ocazia Zilelor Maghiare

Reţetă de gulaş veche din anul 1600, preparată cu ocazia Zilelor Maghiare
Un gulaş preparat după o reţetă veche din anul 1600 va reprezenta doar unul dintre punctele de interes ale ediţiei din acest ale manifestării "Zilele Maghiare din judeţul Hunedoara", care va avea loc în perioada...

Crăciun și Revelion, tot cu vouchere

Crăciun și Revelion, tot cu vouchere
Hotelierii și agențiile de turism se bazează în continuare pe vocherele de vacanță. Pentru cei care nu au găsit pachete convenabile în lunile iulie și august, septembrie a reprezentat o opțiune bună. „Ca...

Reţeta zilei: Frittata cu somon

Reţeta zilei: Frittata cu somon
Ingrediente: 4 ouă, 100 gr somon file (fără piele), 2 linguriţe capere, 2-3 fire mărar, 1 lingură ulei, sare şi piper negru măcinat. Mod de preparare: Într-o tigaie încingeţi uleiul şi daţi focul la...

Cursa TAROM Otopeni - Roma a decolat miercuri cu o întârziere de 5 ore

Cursa TAROM Otopeni - Roma a decolat miercuri cu o întârziere de 5 ore
Cursa TAROM Otopeni - Roma a decolat miercuri cu o întârziere de aproape cinci ore deoarece, în urma unor verificări tehnice suplimentare, a fost decisă înlocuirea aeronavei, informează operatorul aerian...

Turte cu legume, coapte la țest

Turte cu legume, coapte la țest
Turte cu legume - rețetă de sezon. Toamna este bogată în sărbători și târguri, pentru că timpul este prielnic culesului. Din vii se strâng și ultimii ciorchini, iar mustul deja începe a curge în căni. Se...

Shakira şi Pique pun capăt zvonurilor de separare printr-o cină romantică la restaurant

Shakira şi Pique pun capăt zvonurilor de separare printr-o cină romantică la restaurant
Shakira şi Pique au împărtăşit pe contul lor de Instagram imagini de la o cină romantică care a avut loc la restaurantul Blue Spot din Barcelona, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.  "Last nigh...
Serviciul de email marketing furnizat de