x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Alexandra Bădoi, lasă harta meteo a Observatorului pentru o excursie cu maşina prin Europa

Alexandra Bădoi, lasă harta meteo a Observatorului pentru o excursie cu maşina prin Europa

de Cosmina Stoicescu    |    10 Iul 2012   •   13:59
Alexandra Bădoi, lasă harta meteo a Observatorului pentru o excursie cu maşina prin Europa

Alexandra Badoi, cea mai tanara membra a echipei Observatorului, iubeste excursiile cu masina, cat mai departe de casa. Frumoasa prezentatoare a rubricii meteo, a vizitat anul trecut 13 orase in 2 saptamani si, desi s-a intors destul de obosita din concediu, spune ca aceasta a fost cea mai frumoasa vacanta din viata ei.
“Am pornit cu masina prin Europa, fara a avea vreo destinatie precisa. Ne opream acolo unde aflasem ca e ceva interesant de vazut sau unde oboseala nu ne mai lasa sa ne continuam drumul. In doua saptamani am vizitat Budapesta, Bratislava, Viena, Praga, Karlovy Vary, Nurnberg, Munchen, Milano, Monte Carlo, Nisa, Cannes, Venetia si Ljubljana. In fiecare seara ne alegeam destinatia pentru ziua urmatoare. Cautam pe internet informatii despre ce urma sa vizitam si apoi cautam cele mai bune oferte de hoteluri', povesteste Alexandra.


Anul acesta este hotarata sa repete experienta. Desi concediul ei nu va fi mai lung de 2 saptamani nici in aceasta vara, Alexandra nu are de gand sa-si petreaca toate aceste zile intr-un singur loc, la plaja. Ii place sa descopere locuri noi, asa ca si-a propus sa vada o alta parte a Europei si sa se bronzeze pe plajele din sudul Frantei, din Croatia, Spania sau Portugalia.
“Vara aceasta, voi face din nou o excursie cu masina, insa printr-o alta parte a Europei. Mi-ar placea sa vizitez Varsovia, Berlinul, Amsterdam, Bruxelles si Parisul. Ar fi tare dragut daca voi reusi sa ajung si la mare, poate undeva in sudul Frantei, in Croatia sau chiar la noi. Sau, poate voi ajunge la plajele din Spania sau din Portugalia', spune Alexandra.


Aparent, o astfel de excursie poate parea costisitoare, dar Alexandra sustine ca vacanta de anul trecut a costat-o cat un sejur pe litoralul romanesc.
“Ne-am intors acasa incarcati cu multe amintiri cu locuri superbe si oameni primitori. Iar pretul excursiei prin Europa a fost asemanator cu cel al unui sejur pe litoralul romanesc, in plin sezon', isi aminteste Alexandra.
Alexandra va pleca in concediu in luna august si spune ca traseul excursiei din acest an depinde si de vreme.
“Pana in august, cand intru in concediu, cu siguranta voi afla ce planuri are vremea.'

Alexandra Badoi este cea mai tanara membra a echipei Observatorului. In fiecare zi, chiar la 6.00 dimineata, Alexandra aduce cele mai noi informatii despre vreme. Antena 1 era postul pe care il urmarea cel mai mult inca dinainte de a se alatura echipei de la Observator, iar faptul ca este colega cu cei pe care ii admira inca din copilarie o face sa se simta mandra, dar si mult mai responsabila.


×