x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Alina Puşcaş, vacanta pe urmele cuplului Brad-Angelina

Alina Puşcaş, vacanta pe urmele cuplului Brad-Angelina

de Cosmina Stoicescu    |    20 Aug 2012   •   13:53
Alina Puşcaş, vacanta pe urmele cuplului Brad-Angelina

Alina Puscas, protagonista serialului 'Narcisa Salbatica“, nu a plecat departe de casa in vacanta de vara din acest an. A ales o destinatie comuna, dar nu mai putin spectaculoasa: Grecia, mai precis Santorini.

'Este o insula spectaculoasa mai ales din punct de vedere arhitectural, dominata de faimoasele case alb-albastre si de stancile abrupte, inedit crestate“, povesteste Alina.

Actrita si iubitul ei, Viktor au inchiriat o vila aflata chiar langa casa cumparata recent de cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie si timp de doua saptamani s-au bucurat de minunatiile Greciei.

'Vila ofera o priveliste absolut magnifica asupra celei mai frumoase coaste din Santorini, asupra intregului crater vulcanic, inundat de mare si asupra Marii Egee brazdata zilnic de foarte multe nave de croaziera, catamarane, barci mai mici, mai mari. Am sperat sa observam si celebrul cuplu Brad-Angelina, dar din cate am inteles vor ajunge pe insula pe data de 18 august, asa ca se pare ca am pierdut ocazia“, marturiseste Alina.

In cele doua saptamani Alina si iubitul ei s-au relaxat, au mancat sanatos, s-au balacit in apa marii si au facut foarte multe fotografii. Daca seara au preferat plimbarile romantice prin centrul Santorini-ului, in timpul zilei explorau plajele cat ma putin turistice pentru a lenevi la soare.

'Nu pot sa nu mentionez o salata inedita pe care am savurat-o si pe care o recomand din suflet: Salata Kalamari ce continea un soi de frunze mai groase ce pareau a fi de vita de vie, calamari, caracatita, rondele de portocale, putini castraveti foarte mici murati, spanac, toate stropite cu suc de portocale si putin ulei de masline. Vizual, salata era impecabila, dar pentru moment nu mi-am putut inchipui cum ar putea sa fie combinatia de castravete cu portocala...ei bine, delicioasa", povesteste Alina.

Nu stie daca timpul ii va mai permite o a doua vacanta in aceasta vara, dar Alina si-ar dori foarte tare sa ajunga macar 4 zile in Capri, Italia.

×