x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vacanţă la Monte Carlo: „E ca a doua noastră casă!”

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vacanţă la Monte Carlo: „E ca a doua noastră casă!”

de Cosmina Stoicescu    |    18 Iul 2012   •   16:10
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vacanţă la Monte Carlo: „E ca a doua noastră casă!”

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au petrecut doua saptamani de vacanta la Monte Carlo, orasul milionarilor de pe Coasta de Azur, unde, in primavara, designerul a prezentat, in premiera pentru Romania, colectia de costume masculine Premium.

Cei doi soti au inchiriat un apartament acolo si considera Monte Carlo ca a doua casa a lor, avand in vedere ca in ultimele luni, Ciucu a facut, practic naveta pentru a se intalni cu clientii lui instariti de acolo carora le este personal tailor.

'Riviera Franceza este ca a doua noastra casa, avand in vedere ca am inchiriat un apartament acolo odata cu prezentarea de costume a lui Alexandru din primavara. Am petrecut seri de vis, cum ar fi cea de pe terasa superbului Voile D'Or din Saint Jacques Cap Ferrat’, povesteste Alina.

Pe parcursul sejurului, cei doi soti au luat avionul si au vizitat si Paris-ul pentru doua zile. In capitala Frantei, au vizitat muzee, au facut shopping si au luat cina intr-o atmosfera foarte romantica, pe malul Senei, la un restaurant exclusivist.

Imediat ce s-a intors din Franta, Alina si-a sarbatorit ziua de nastere, pe litoralul romanesc.

“Odata intorsi, am petrecut practic tot week-end-ul. Vineri noaptea, la ora 12:00 eram la mare la ziua unui prieten sarbatorit pe 13 iulie, asa ca la miezul noptii mi-au cantat cu totii si mie La multi ani pe plaja. Apoi sambata, de ziua mea, eram deja invitati la doua nunti ale unor buni prieteni la care ne-am dorit sa fim prezenti, una dintre ele fiind a Danei Rogoz, colega mea din copilarie de la Mini Song. Asa ca ziua mea mi-am serbat-o duminica, intai cu familia si apoi pe seara cu prietenii in Centrul Vechi', povesteste Alina.

Odata incheiata vacanta si seria distractiilor, artista si cunoscutul designer s-au intors la treaba.

“Mie mi s-a facut dor de muzica, asa ca lucrez de zor la cateva melodii noi, in care vorbesc despre schimbarile care au avut loc in viata mea in ultimii ani', declara solista.
×