x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cea mai romantică gară din Europa se află în România. Tu știi care este? Urmărește VIDEO

Cea mai romantică gară din Europa se află în România. Tu știi care este? Urmărește VIDEO

19 Iun 2017   •   20:00
Cea mai romantică gară din Europa se află în România. Tu știi care este? Urmărește VIDEO

Peronul unei gări nu este numai un loc de îmbarcare spre o destinaţie, ci acesta ascunde adesea, poveşti de viaţă impresionante...de la întâlniri de dragoste siropoase sau speranţe împărtăşite, până la despărţiri dureroase.

Gara este un loc în care se "scriu" amintiri pentro o viaţă, de aceea aceasta a fost considerată, de-a lungul vremii, un loc cu un romantism aparte.

În trecut, gările reprezentau o emblemă a urbei, de aceea, multe dintre clădirile destinate gărilor au o arhitectură deosebită. Dacă ignorăm chioșcurile inestetice şi cerșetorii care îşi fac din sălile de aşteptare un cămin şi privim clădirea gării ca pe un monument arhitectural, avem supriza să descoperim că multe gări din România sunt cu adevărat frumoase, în ciuda urmelor lăsate de vreme.

O gară despre care noi, românii poate nu ştim prea multe, a intrat în vizorul presei străine, fiind apreciată şi aleasă drept cea mai romantică gară din Europa. Potrivit portalului de turism YouVisit.info, cea mai romantică gară, cu cel mai frumos peron din Europa este gara.......

Citește mai departe AICI  și vezi VIDEO

×