x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3

16 Ian 2019   •   12:47
Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3

Elite Daily, publicație online din Statele Unite ale Americii, a realizat un top al celor mai subestimate destinații de vacanță din lume. Pe locul 3 în topul jurnaliștilor americani de la Elite Daily se află România, despre care aceștia scriu că este o destinație care are „multe de oferit”.

Topul celor mai subestimate destinații:

1. Nepal

Nepal oferă peisaje surprinzătoare și este o destinație potrivită atât pentru aventurieri, cât și pentru cei care pur și simplu vor să se relaxeze.

2. Cambodgia

Chiar dacă Thailanda este prima pe listă când ne gândim la destinațiile din Asia, Combodgia are de asemenea o mulțime de lucruri minunate de oferit.

3. România

„România nu este prima care vă vine în minte când vă gândiți la țările din Europa, însă o să fiți suprinși plăcut de tot ce are această destinație de oferit. Puteți să petreceți zile întregi vizitând castele extraordinare – iar acesta este doar începutul”, scriu cei de la Elite Daily despre țara noastră.

4. Groenlanda

Aceasta este o destinație perfectă pentru cei dornici de aventură, având în vedere frumusețile naturale pe care Groenlanda le are.

5. Zanzibar

Zanzibar este cunoscut pentru apele sale turcoaz. Așa că pregătește-ți costumul de baie și bucură-te de paradis.

6. Slovenia

Slovenia este un paradis în Europa Centrală și merită să fie vizitată. Țara are o mulțime de munți care îți vor tăia respirația și peisaje scoase parcă din cărțile de povești.  

×