x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Croaziere - Excursii palpitante pe marile lumii

Croaziere - Excursii palpitante pe marile lumii

09 Apr 2006   •   00:00
Croaziere - Excursii palpitante pe marile lumii

De la excursii in jurul lumii sau in locuri inedite pana la calatorii printre insule tropicale, croazierele ofera posibilitatea unui voiaj special, cu mai multe destinatii in acelasi pachet. In functie de destinatie, de durata si de categoria biletului, preturile calatoriilor incep de la cateva sute de euro si pot ajunge la zeci de mii de euro.

DOTARI. Odata urcati pe vas, turistii beneficiaza de toate serviciile si nu mai trebuie decat sa se relaxeze si sa savureze excursia. Pretul biletului cuprinde cazarea, toate mesele, distractiile si activitatile care se pot desfasura la bordul vasului. Navele de croaziera dispun de sali de fitness, sauna, cluburi pentru copii, discoteci, sali de jocuri, cazinouri, chiar si piscine, cinematografe si sali de spectacole. Pentru cateva mii de euro, poti inchiria apartamente luxoase, cu paturi matrimoniale, camera de zi, balcon, televizor si dulapuri imense.

DESTINATII. Turistii dornici de aventura pot descoperi tinutul misterios din Alaska la bordul navelor Carnival Spirit sau Celebrity Infinity. Calatoria va ofera ocazia sa vedeti peisaje naturale incredibile, ghetari impresionanti, iar in timpul noptii puteti beneficia de tot confortul la bordul vasului. Pretul porneste de la 955 de euro de persoana pentru sapte zile. Cei care isi doresc o vacanta insorita pot alege o croaziera in Marea Caraibelor. Turistii se pot imbarca la Miami, Florida, iar pe traseu vor trece prin Insulele Bahamas, Insulele Virgine, Puerto Rico, la preturi ce pornesc de la 639 de euro de persoana pentru sapte nopti.

PE DUNARE. In Europa puteti descoperi castelele medievale din Austria si Germania, catedralele din Budapesta si Viena, intr-o croaziera pe Dunare. Plecarea se face din Budapesta, iar traseul cuprinde orasele Nuremberg, Viena, Melk, Passau, Regensburg. Pentru un sejur de o saptamana, preturile pornesc de la 1.112 euro de persoana.

O croaziera in jurul lumii, de 80 sau 100 de nopti, e o distractie pe care nu si-o pot permite multi: preturile pleaca de la 7.400 de lire sau chiar 9.000 de lire sterline, insa pasagerii pot vedea aproape tot globul.

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie